Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
405.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kismetse carsamba demistim gerci Burdur otogardayim insallah sen iki gune rezervasyon yapmissn ya bence cok yuksek ihtimak seninde teslim 6 kasim saat 10:00 ayirmazlar bizi :-):-)
    Sen haberdar edersn zaten :-)
    Bu arada benim babam da gelmek istedi bennonka gelcem sizlerde de size eslik edecek var midir ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemkarakaya_1990 E kullanıcısına yanıt
    Valla işte büyük ihtimal gece 12 otobüsü ile geleceğim. Sabah 7-8 arası orada olurum Çarşamba günü bi son değişiklik yapıp Salı gelmez isem :) Ama beraber olalım diye Çarşamba'ya erteleyebilirim

Bende eşlik eden yok Bursa'dan uğurlayacaklar o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkarakaya_1990

Merhaba devrem
    kestircem kestircem ya 4 ya da 5 kasimda trasi olup gelirim 3 numara ile gelcem :-)
    sen ne yapmayi dusunuyorsun ki peki

Bende kestireyim o zaman kardesim :))

• Devreler baya kişi olmuşuz. Saydığım kadarıyla dh den 18 kişiyiz.
    Henüz sülüs almadım. Yarın almayı düşünüyorum. Büyük ihtimal 6 kasım saat 10.00 diyecekler bana da. Gece binerim sabaha inşallah ulaşmış olurum Burdur otogara. Oradan birlikte geçeriz. Keşke biraz gezme imkanımız olsa idi.

gokhanbulat89 /

cekirge17 / Usta B-Malatya

LaCoStE1989 / Bozuyük

erdemkarakaya_1990 / Osmaniye

erdidirican / Tekirdağ

preludea / Çatalca

furkan34b / Osmaniye

sanal_dünya / Tekirdağ

umberto_gs / Tekirdağ

smttopuz1987 / Çanakkale

emre/27 / Balıkesir

daswett / Ergani

ACİL.SATILIK.EV

vedatefe - 2.grup

the.mechanical / Tekirdağ

erenkaramustafa / Sakarya

yunusemre_oz / Malatya

onursavur / Sakarya

• Anladim kardesim nasl arzu edersen :-) artk tanismamiza da zaman gecirmemize de bir sey kalmadi :-)

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Kardesim emegine saglik epeyi olmusuz ya masallah :-) keske ustaya da denk geleydk bi arkadas var osmaniyeye benimle denk gelen ona da ulasamadim :-)

• yunusemre_oz Y kullanıcısına yanıt
    Tamamdir emrecim :-)
    Haftaya bu saatlerde yoldayiz be insallah :-)
    saka gibi ya geldi zamanimiz hani acayip hevesliyim farkli bir merak var ama bi o kadar da isteksizim ne ironi bi durummus ya askerlik :-)

• quote:

saka gibi ya geldi zamanimiz hani acayip hevesliyim farkli bir merak var ama bi o kadar da isteksizim ne ironi bi durummus ya askerlik :-)

Erdem birliğe teslim olduktan sonra heyecan meyecan kalmaz kardeş ;)

Bu arada gerçekten çarşamba sabahı baya kişi olacaz orda bende sabah 6 gibi filan orda olurum.

Artık önce gelen bekler ;) hepimiz toplandıktan sonra bir giriş yaparız aynı mangaya düştükten sonra birdaha hep birlikte oluruz acemi bitene kadar. Hakkımızda hayırlısı olsun...
  • merhaba beyler, 352. dönem olarak Burdur'da görev yapıyorum. alay 3 taburdan oluşuyor,genel anlamda iyi bir yer, yemekler idare eder bazen aç kalırsın o zaman benim kantine gelir tost yersiniz :) Komutanlar vs çok iyi ama ilk 1 haftanız çok önemli baya sabır testine uğrarsınız,koğuşlar 30 kişilik, çoğu eğitim çavuşu arkadaşım olur o konuda yardımcı olurum,alay merkezde sayılır otogardan taksiyle 15 tl karşılığında 5 dakikada gelirsiniz. Askeri malzeme fazla getirmeyin hepsi kantinlerde satılıyor ve fiyatları çok uygun... sabah kalk saati 06.00,gelirken yanınızda bol bol telefon kartı getirin,alayın içinde iş ve ziraat bankasıyla ptt mevcut, büyük ihtimalle 29 kasım cuma günü yemin töreniniz olur.Aklıma gelenler bunlar herkese hayırlı olsun Burdur'da görüşmek üzere... atarsa 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 30 Ekim 2013; 13:42:11 >

• smttopuz1987 kullanıcısına yanıt
    İnsalah be kardesim insallah dedigin gibi olur haftaya bugun ilk gunumuz :-)

• Devrem selam inan ki cok tesekkur ederim epeyi bi yardimci oldun cok aydinlatici bilgiler vermissin ya peki genel anlamda iyi bir yer yani o zaman :-) e uc hafta sonra yemin toreni olmasi normal dimi ya erken deil mi :-) tekrar gorusmek uzere

• Ben sabah 6-7 civarı orada olacağım geç kalmayın he
  • arkadaşlar merhaba. ismim sinan. benim de acemilik burdur, usta kırıkkale. burdurda görüşmek üzere
  • quote:

Kardeşim evet ya sevdiklerimizi arkamızda bırakıyoruz askerlik zor değil de sevdiklemizden ayrı kalmak zor geliyor insana:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekirge17

Ben sabah 6-7 civarı orada olacağım geç kalmayın he

Bende saat 8 gibi orada olurum kardeşim:)
  • Aynen kardesim tek sorun bu yoksa sorun deil ki he hani telefon serbest olsa belki bi derece ama o da yok ne bilim ya haber alamamak ozlem duymak bunlar zor ama askerligin de bize katacagi en onemli sey bunlat herhalde hasretligini ogrenip sabretmeyi bilmek...
  • Bende sabah 6 gibi Burdur'da olacağım. Arkadaşımın dediğine göre bileti aldığım firma otogara girmiyormuş. Yakında benzinlikte indiriyormuş. Gerçi yeni otogar yapılmış girer belki.

Telefon olayı çok muallakta. Eski bir telefon riske edilebilir. Baktık önümüzdekileri iyice arıyorlar. Hiç uğraşmadan teslim ederiz. Yemin töreninden çıkıncada geri alırız.
  • Arkadaslar merhaba istanbul dan 16 aralık 2013 Ulaştırma olarak burdur a geliyorum Allah cümlemize kolaylık versin :)
  • Eyvallah hocam
    tanismak kismet olmaz sanirim malum bizim yemin toreni de bitmis olur ustan neresi peki
  • Arkadaslar 06.11.2013 aksam 22.00de dudullu pamukkaleden biniyorum siz bi yerde toplanicakmisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.