Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
405.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de

Eğitim birliği : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR  

Sonrasi : Malkara / Tekirdağ

hepimize şimdiden hayirli tezkereler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umberto_gs U kullanıcısına yanıt
    arkadaşım seninle acemi ve usta birliği aynı yerlere düşmüşüz burdur merkez-tekirdağ malkara :))
  • Merhaba arkadaşlar benimde Burdur acemilik. Herkese şimdiden hayırlı teskereler...

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ 1. Grup

usta birliğide

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 16 NCI MÜHT.BL. / ÇANAKKALE GELİBOLU / ÇANAKKALE
  • quote:

Orijinalden alıntı: smttopuz1987

Merhaba arkadaşlar benimde Burdur acemilik. Herkese şimdiden hayırlı teskereler...

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ 1. Grup

usta birliğide

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 16 NCI MÜHT.BL. / ÇANAKKALE GELİBOLU / ÇANAKKALE

devrem özel mesaj attım
  • merhaba devreler
    benim

Eğitim birliği : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR

esas birlik: Balıkesir merkez

şimdiden hayırlı tezkereler...
  • merhaba arkadaşlar benimde acemi birliği burası :) bölüm onarım yazıyor ne olduğunu daha çözemedim ama askere gidince anlayacağız galiba bugün silüsü aldım ayın 6'sında teslim olmam gerektiği söylendi 4 ünde teslim olma imkanımız yokmu acaba bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim bu arada usta birliğide diyarbakır - ergani çıkdı herkese hayırlı teskereler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: daswett

merhaba arkadaşlar benimde acemi birliği burası :) bölüm onarım yazıyor ne olduğunu daha çözemedim ama askere gidince anlayacağız galiba bugün silüsü aldım ayın 6'sında teslim olmam gerektiği söylendi 4 ünde teslim olma imkanımız yokmu acaba bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim bu arada usta birliğide diyarbakır - ergani çıkdı herkese hayırlı teskereler .

Slm,benimde acemilik burdur,silüsü alıncamı usta birliğini öğrendin,verdikleri silüstemi yazoyodu.
  • merhaba arkadaslar.

ben zonguldaktan gidiyorum.

aralık 16 teslicem olucam.

3 ÜNCÜ P.EGT.TUG. 58 INCI P.EGT.A.K.LIGI/BURDUR MERKEZ 2.GRUP..

şimdiden bütün arkadasların allah yardımcısı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİL.SATILIK.EV

quote:

Orijinalden alıntı: daswett

merhaba arkadaşlar benimde acemi birliği burası :) bölüm onarım yazıyor ne olduğunu daha çözemedim ama askere gidince anlayacağız galiba bugün silüsü aldım ayın 6'sında teslim olmam gerektiği söylendi 4 ünde teslim olma imkanımız yokmu acaba bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim bu arada usta birliğide diyarbakır - ergani çıkdı herkese hayırlı teskereler .

Slm,benimde acemilik burdur,silüsü alıncamı usta birliğini öğrendin,verdikleri silüstemi yazoyodu.

kısa dönem olanlar acemilik ve usta birliğini beraber öğreniyor .

• Merhaba devreler bende burdura acemiliğe gidiyorum. usta birliği çorlu tekirdağ sınıf bakım.
  • Merhaba arkadaşlar Acemilik birliğim benimde Burdur

ACEMİLİK: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ

USTA BİRLİĞİM: K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 46 NCI MÜHT.BL.K.LIĞI / SAKARYA PAMUKOVA / SAKARYA

Sülüsümü şubeden aldım, Kapalı zarfın üzerinde en geç 6 Kasım saat 10:00 da birliğime teslim olacağım tarafıma bildirilmiştir yazıyor. Bende imza attım.

Ancak e devlette baktığımızda da en geç 7 kasıma kadar yazmamaktadır. Bir bilgi verebilecek olan varmı acaba?

İstanbul'da oturuyorum, bu duruma göre bilet almayı planlıyorum.

Genelde de hep güzel şeyler okudum, duydum. Şimdiden Hepimize hayırlı olsun, Hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkaramustafa

Merhaba arkadaşlar Acemilik birliğim benimde Burdur

ACEMİLİK: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ

USTA BİRLİĞİM: K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 46 NCI MÜHT.BL.K.LIĞI / SAKARYA PAMUKOVA / SAKARYA

Sülüsümü şubeden aldım, Kapalı zarfın üzerinde en geç 6 Kasım saat 10:00 da birliğime teslim olacağım tarafıma bildirilmiştir yazıyor. Bende imza attım.

Ancak e devlette baktığımızda da en geç 7 kasıma kadar yazmamaktadır. Bir bilgi verebilecek olan varmı acaba?

İstanbul'da oturuyorum, bu duruma göre bilet almayı planlıyorum.

Genelde de hep güzel şeyler okudum, duydum. Şimdiden Hepimize hayırlı olsun, Hayırlı tezkereler

4-7 Kasım genel tarih diye biliyorum. Gideceğin yere göre yol izni veriliyor o nedenle sülüste yer alan tarihte orada olmaya bak, yoksa kaçak vs. muamelesi olmasın :)

• 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ
    P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE
    KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ /
    BURDUR

Merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım. Sınıf bakım yazıyor ne yapacağımızı bilen var mı?
  • erenkaramustafa E kullanıcısına yanıt
    Devrem selam acemiligimiz ayni yermis :-):-)
    ne dicem senin istanbulda ikamet nerede ben pendikte ikamet ediyorum bu arada memleket neresi :-)

• yunusemre_oz Y kullanıcısına yanıt
    Abi selam acemilik ayri yerde :-) bend bakimim ya bakim yazdigina cok bakma amanne dicem usta da mesela ben osmaniyede olcam lojistik ve muhimmat sanirim cephane giris cikislari gibi kayitlar olabilirmis haricinde bakim yaptiracak deiller :-)

• daswett kullanıcısına yanıt
    Devrem selam senin acemi burdur usta neresi peki :-):-)

• Sülüsü henüz almadım ama Bursa'dan en uygun gelişim Pazartesi gece 00.00 otobüsü ile yola çıkıp sabah 7 civarı Burdur'da olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkarakaya_1990

Devrem selam senin acemi burdur usta neresi peki :-):-)

Ustalıkta malatya devremı:))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre_oz -- 27 Ekim 2013; 22:42:44 >
  • usta birliği benim diyarbakır ergani çıkdı galiba tek başıma gideceğim oralara :)
  • Öncelikle tüm asker olan ve askere gidecek olan gençlerimize hayırlı teskereler dilerim
    Önceleri askere gidecek kişilerin sadece acemi birlikleri açıklanırdı acemi birliğinin bitmesine 1 hafta kala usta birlikleri açıklanırdı şimdi durum değiştimi yani acemi birliğine gitmeden usta birlikleri de açıklanıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.