Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
405.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Eylül 10'da Teslim Olacağım Burdur'a : ) Adanadan gidiyorum. Birbirimizi tanıyalım görüşürüz hiç olmazsa.
  • Ben 17 snde katılacağım inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 11.09.2013 de ordayımmm...
  • avcılardan var:D
  • Avcılardanmsın? Bende avcılardaym la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSA -- 9 Ağustos 2013; 12:47:38 >
  • HSA kullanıcısına yanıt
    belediye caddesi müdür kaçında gidiyorsun ?
  • İstanbul'dan gidecek olan arkadaşlar organize olsak fena olmaz bence. çünkü buradan gidiş için uçak mı yoksa otobüs mü seçeneği düşünüyorsunuz. ona göre bir organize olsak.
  • Ben sitelerdeyim, 17 snde teslim olucam 16 sı gecesi yola çıkıyorum

• bende keşandan yola çıkıcam kısmetse 15 ağustosta burdurdayım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...
  • arkadaşlar 9 eylül sevk tarihi, geç teslim tarihi ise 11 eylül. Eğer 11 eylül de teslim olursam sorun olur mu? bir de sülüsü eylül ün ilk haftası mı alabiliyoruz? bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. herkese şimdiden hayırlı teskereler.
    eylül mü teslim tarihin?
    ben 11.09.2013 de teslim oluyorum ama kuşadasında geçeceğim Tatil Yapmak Lazım :D
  • https://www.facebook.com/ecemrah.gul arkadaşlar ekleyin görüşelim ona göre gidelim ? olmazsa kapıda buluşup hep birlikte girelimmmm...

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: Taner13

yazın gidilecek yer değil aşırı sıcak. 3 bölükteki kara murat bizi duman etmişti :)

Az önce telefonda oğlumla görüştüm sizin mesajınızı okudum oğlumda 3. Bölükte askerliğini yapmıştı Murat Özden adında çatlağın tekiymiş psikolojik sorunları varmış 9 tane bölük varmış kara murat'ı tanımayan yokmuş. Yemin töreninden 1 gün önce 50 kişiye yakın askerin saçlarını kestirmiş Rivayetlere göre 45 kellesi varmış...
    Rivayetler doğruysa o eller öpülesidir...

evet doğru ama adam yaptıkları tamamen çatışmada askerlerin gerçekten ne yapması gerektiğini gösteriyor aslında çok iyi biri.

saç kestirme olayı doğru hatta yemin töreninden yarım saat önce istikamet verdi kıyafetler yeni olmasaydı y.töreni için, süründürürdü.

ama siirte tayini çıkmıştı ahmet özkan var üstteğmen ve erdal pekin bölük k. çok iyi insanlar.

ayrıca komando seçilenler dışında herkez %98 batıya gitti. 2 kişi doğuya gitti ulaştırma olarak oda 1 Van 1 Erzurum 3. bölükte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner13 -- 18 Ağustos 2013; 13:06:16 >

• Taner13 kullanıcısına yanıt
    kardeş sen nerde yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: micropac

kardeş sen nerde yapıyorsun ?

Ankara
  • 92/3 tertip olarak 26 ağustosta katılmıştım.

8. Bölükte idim.

O ilk günleri düşündüm de bir an yüzümde tebessüm oluştu :)

Atarsa 7

• 58.Piyade Er Eğtim tugayı 3.Tabur'a acemi birliğim cıktı burdur'da askerlik nasıldır genel olarak usta biliğine nerelere gönderirler bazı arkadasların söylediklerine göre seçmeler olup komanda olara ayırılormıs doğrumudur ?
  • mcbilisim M kullanıcısına yanıt
    58.piyade er eğitim 3 tabur benim aynı 17'si sevk tarihi
  • toprak97 T kullanıcısına yanıt
    Bende burada yaptım acemiliğimi şuan dağıtım iznindeyim,çok kral yerdir rahat acemilik geçirirsiniz,ağır Bi eğitim yoktur,komutanlar çok iyi arkadaş gibiler,yemekler güzeldir,kantinde hemen hemen istediğin her şeyi bulabilirsiniz,dağıtım bizim bölükte genelde batıydı fazla doğu yoktu,kısacası on numara yer sıkıntı yaşamazsınız kafanız rahat olsun 😉

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.