Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
677
Cevap
19
Favori
404.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +1 ben ve forumda bi arkadaş daha vardı 19.09 da burdura
  • ALAYIN İÇİNDE HANGİ BANKANIN BANKAMATİĞİ VAR ACABA ??
  • Ziraat bankası geçiyormuş sadece öyle sölediler bilginiz olsun
  • Merhaba , 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR burada belirtilen adresle forumda adi gecen 58. Piyade Alay Kom. Ayni yerdir , degil mi ? Dogruysa nasil gidebiliriz birlige ? Goturmemiz gereken ozellikle herhangi bir sey var midir ? Cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @five93
    Tam hatırlamıyorum ama ziraat ve iş bankası vardı galiba.

@htorka
    Evet aynı yer. Askerlik şubesinden verilen belgeleri götürmeniz yeterli.

Hayırlı teskereler arkadaşlar
  • içeride ziraat ve iş bankası atm si var.
    birde ptt var. her türlü işini yapabilirsiniz. para gönderip alabilirsiniz

sizin adınıza ziraat hesabı açılacak ve ilk hafta kartları dağıtacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htorka

Merhaba , 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR burada belirtilen adresle forumda adi gecen 58. Piyade Alay Kom. Ayni yerdir , degil mi ? Dogruysa nasil gidebiliriz birlige ? Goturmemiz gereken ozellikle herhangi bir sey var midir ? Cok tesekkurler.

evet aynı. otogardan "alay" otobüsüne bineceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Oğlum acemi birliğini Burdur'da yaptı. Burdur'da eğitim çok zor diyenlere aldırış etmeyin
    Başka yerlerdeki eğitimlerle kıyaslandığı zaman eğitim yok denecek kadar az oğluma günde kaç kilometre koşardınız diyorum koşu yoktu diyor pentatlon eğitimleri nasıldı diyorum pentatlon ne ki diye cevap veriyor intikal yürüyüşleri kaç saat sürerdi diyorum intikalin ne olduğunu bile bilmiyor. Atış eğitimlerinde kaç mermi attınız diyorum sadece 9 mermi diyor.
    Eğitimin nasıl olduğunu öğrenmek isteyenler Bilecik'de Manisa Kırkağaç'da İzmir Foça'da askerlik yapanlardan öğrensinler.
    Burdur'da zaten toru topu acemi birliğiniz 25 - 28 gün arası sürüyor. Bu 28 günün ilk 10 - 15 günü yanaşık düzen eğitimleriyle geçiyormuş kalan günlerde ise yemin törenine hazırlık eğitimleri veriliyormuş.
    Ayrıca burada eğitim görecek olanlar ulaştırmacı yani şoför olacağım diye sevinmesinler oğlum 93/2 tertip olarak acemi birliğini Burdur'da yaptı usta birliği Hakkari Çukurca Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri (MEBS) bölüğüne çıktı santral görevlisi oldu ve 20.04.2014 de yani 4 gün önce terhis oldu...
    Bütün askerlerimize şimdiden hayırlı teskereler dilerim...

Yazdıklarınız harfi harfine doğru.Eğitim koşu mekik şınav intikal adına hiçbir şey yok,yemekleri çok güzel.Komutanlar iyi.
    Bence Türkiyedeki en rahat acemi birliği,ne yalan söyleyeyim usta birliğine gittiğimde çok aradım burdur'u.Hala da özlüyorum.
    Bende santralci olarak tamamladım askerliğimi bu arada.

• s.a beyler. benim kısa dönem askerlik, hem acemi hem usta burdur çıktı. acemilik konusu yukarıda bahsettiğiniz gibi herkes için aynı durum fakat usta birliği konusunda durum nedir ? zorlarlar mı ? sıkıntı olur mu ki ?
  • merhaba beyler acemilik burdur ustalık kırklareli babaeski çıktı bana 13 ağustosta teslim oluyorum inşallah. sorum şu ki askere ehliyet götürelim mi ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: five93

s.a beyler. benim kısa dönem askerlik, hem acemi hem usta burdur çıktı. acemilik konusu yukarıda bahsettiğiniz gibi herkes için aynı durum fakat usta birliği konusunda durum nedir ? zorlarlar mı ? sıkıntı olur mu ki ?

Gardaş 29 temmuz itibariyel benim askerlik bitti. 34 gün alayın wn zor bölüğünde askerlik yaptık. 2 bölük komando bölüğü de herkes gösterir 6 7 tane usta vardı komutan gibi takılıyorlar. O zor bölükte bile usta herzaman rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim e devlette acemi için aynen şöyle yazıyor : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR benim merak ettiğim karargah hizmet bölüğü için verilen eğitim nasıldır?
  • Eğer acemi birliğiniz buraya düştüyse askerlikten kaçın, hatta mümkünse ülkeyi terkedin. Dün yemin edip lanet olası yerden çıktığıma hala inanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneStepAheaD

Eğer acemi birliğiniz buraya düştüyse askerlikten kaçın, hatta mümkünse ülkeyi terkedin. Dün yemin edip lanet olası yerden çıktığıma hala inanamıyorum

Kaçıncı bölük?
  • quote:

Eğer acemi birliğiniz buraya düştüyse askerlikten kaçın, hatta mümkünse ülkeyi terkedin. Dün yemin edip lanet olası yerden çıktığıma hala inanamıyorum

9. bölüktemiydin benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

quote:

Kaçıncı bölük?

2. bölükteydim lanet olası 2. bölük

• usta birlikleriniz nereye düştü?
    ben de pazar günü teslim oluyorum burdura
  • 356. KISA DÖNEM ER OLARAK BURDUR DA ACEMİLİĞİ YAPTIM. DAĞITIM İZNİNDEYİM ŞUAN. 4. BÖLÜKTEYDİM. ÇOK RAHATTI. ÖZELLİKLE SERDAR UZMAN VE MURAT ASTSUBAYA SONSUZ TŞK EDERİZ. BÖLÜK KOMUTANIMIZ GÖKHAN D. İSE HER GÜN TEK TEK SORUNLARIMIZI DİNLER ÇÖZÜME KAVUŞTURURDU. ÇOK RAHAT MUMLA ARAYACAĞIZ ANLAŞILAN ACEMİLİĞİMİZİ. USTA ASKERLER BİZE KARIŞMIYORDU. ZATEN 10 KİŞİLERDİ. KANTİN YAZICI FİLAN. BENCE ÇOK RAHAT GEÇTİ. 4. BÖLÜĞE DÜŞEN YAŞADI.
  • kardeşler 356. dönemin bitiş tarihi ne zaman 29 ocak mı 4 şubat mı
  • Ben Burdurda acemliği yapmıştım.Çok güzel bir yerdir korkmanıza gerek yok.Ben oradan Diyarbakıra düşmüştüm.Genelde doğuya gönderiyordu 2012 yılının sonunda ama şimdi nasıl bilmiyorum.Şimdiden gideceklere hayırlı teskereler...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.