Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
404.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kötüymüş usta birligine genelde nereye yolladılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BrHn

kötüymüş usta birligine genelde nereye yolladılar ?

Beni erzincana yollamışlardı genel olarak ortalama doğuya gönderiyor.
  • Ben antepe dusmustum.Burdur cok kotudur bee (: 2. Tabur 4. Bolukten var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. Bolukde yaptım acemiliği komutanlar genel olarak iyiydi bu dönem cok yoğunluk olduğundan dolayı cok kalabalık di bu yüzden sıra ve banyo , lavabo kullanımları sıkıntısı vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURDUR ER EĞT. 58.ALAY 3. BL.9.TB. TELEFON NUMRASI BİLEN VARMI ? TŞK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensenol65

BURDUR ER EĞT. 58.ALAY 3. BL.9.TB. TELEFON NUMRASI BİLEN VARMI ? TŞK.

22 sinde acemiliğim bitti burdur'da yaptım acemiliği izmir özel eğitim merkezine düştüm pazar günü teslin olacağım numaraya gelince çok kalabalık bir yer ben gittiğimde 7000 kişi vardı ankesörlü telefonlar çok var numaraları yazıyordu fakat sıra olduğundan anca asker olan arkadaşımız arıyabilirdi komutanlar genelde dediği tek laf ailelerinizi arayın haber verin biz uğraşamıyoruz telefonlarla gibi konuşuyorlardı ama isterseniz burdur 58. piyade alayı'nın sitesine girip iletişim numarasını arıyablirsiniz iyi akşamlar.
  • Okudukça eski günlerim canlandı gözümde

2007 Aralık ayında teslim olmuştum , askerlik bitene kadar öksürüğüm bitmedi :)

3. Tabur 3. Bölük vizite çavuşu olarak bitirmiştim. Bol bol sayarlardı :) günde 6 defa sayarlardı :)

En kötüsü soğuk havası , nöbetlerin 15 dk ya düştüğünü hatırlıyorum :)
  • Arkadaşlar 5 Mayıs'ta bursa'dan Burdur 58. Piyade Er eğitim alay komutanlığına teslim olucam. Başka bu tarihte bursadan giden var mı ?
  • Burdura kim kötü diyorsa yalan söylüyordur Annesinin babasının elinin altında yetişen biridir burdur askeriyeye kötü diyen...

Ne eğitim yaptırıyorlar nede yoruyorlar sadece Yemeklere felan yemekhane uzaktaysa uygun adımda gidiyorsun biz bir kere bile sürünmedik

Yemekler zaten dışarıdan geliyor tablod şirketi sabah kahvaltınız masanızda olur gider direk oturursunuz.

Milletin size anlattıklarını hiç kafanıza takmayın azıcık hayatın sillesini yediyseniz bumuydu bize bahsettikleri askerlik diyeceksiniz emin olun hepinize iyi görevler emirleri uygulayın sıkıntı yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjezz

lanet Burdur, umarim bizim 349'lar kadar kalabalık olmaz. Kola ve abur cubura ulasana kadar 1 hafta gecmisti :( 16 gunde 1 kere yıkanabilmekte cabası :/

Aynen ya ne gunlerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

lanet Burdur, umarim bizim 349'lar kadar kalabalık olmaz. Kola ve abur cubura ulasana kadar 1 hafta gecmisti :( 16 gunde 1 kere yıkanabilmekte cabası :/

Aynen ya ne gunlerdi...

Kantini bir kere kullanabilmiştim. Sonraki günlerde sıraları görünce gözüm yememişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 6 Mart 2014; 15:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Aynen ya ne gunlerdi...

Kantini bir kere kullanabilmiştim. Sonraki günlerde sıraları görünce gözüm yememişti.

Valla bir kaç gun sonra biz kantınde malda bulamamıstık hepsini gectim bizim bolugun tuvaletlerinin bir kısmı bakımdaydı sabahları akıl almaz derecede kalabalık olurdu valla sırf rahat tras olim dis fırcalayım vs. dıye saatın 4'unde kalkardım.

• 94/2 yerler belli oldu Burdur a dustuk hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

94/2 yerler belli oldu Burdur a dustuk hayırlı olsun

aynen bende burdura düştüm ama 18 hazirana attılar beni :D
  • haziran 18-20 arası bizde ordayız.
  • Bursa'dan Burdur'a başlar bir yolculuk ulaştırmacı olan var mı dostlar :)
  • bursadan burdura haziran 18 de gidiyorum bende hayırlısıyla :)
  • bende 18 hazirande gidiyorum :)
  • Mayıs 8 yolculuk başlar bendede dostlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çömezlerim bot baglıyor vay be.. Bende acemiliği burdurda yaptık 3 tabur 8. bölük. Güzeldi aslında Burdur ama acemilik çok lanet bir şey... Allah yardımcınız olsun.

Atarsa 180 başkada yok..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.