Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
405.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: savior6464

Merhaba arkadaşlar...Eylül ayında techilimi bozdurmuştum ve bugun gideceğim yer belli oldu(Kara kara düşünürken) Burdur 58.Piyade Eğitim Alay Komutanlığı /Ulaştırmacı olarak gideceğimi öğrendim.Tabiiki harıl harıl internetten araştırmaya başladım :).O kadar yorumlar okudum ki hemen gidesim geldi. Yorumların hepsi birbirinden güzel(hiç bana anlatılanlar gibi değil )Gerçekten bu kadar iyi olamaz diyorum. Askerliğin en iyisi bile kotudur derlerdi :P 10 Aralık'ta görüşmek üzere ... saviorcc@hotmail.com

Hemen gönderilm seni kardeşim o zaman ne bekletiyonuz bu çocuuumuzu yaw

• slm arkadaşlar bende burdur 58 piyade tugay alayı ulaştırma 88/4 sizlerle tanışmak isterim orda hiç yoktan yabancılık çekmeyiz
  • selamun aleyküm bekleyn doslar bizde geliyoruz Allahın izniyle 17sinde şübeye cagırdılar bakalım nezaman nasip 58.p.a.kom'lı ulastırma gnc_akinciler@hotmail.com beykoz/ist
  • evet tertipler bu gün sülüsü'mü aldım 10/12/2008 de sabah 8 de teslim başlıyor 12/12/2008 akşam 17 de bitiyor hadi hayırlısı görüşmek üzre hoşçakalın
  • kardeşler bende 88/4 tertip im burdur için Türkiyenin en güzel en rahat yeri diyorlar doğru mudur?
  • msn ekleyenlerle görüşebiliriz y_derebasi@mynet.com
  • arkadaşlar ekleyin görüşelim.askere yabncı gitmeyelim
  • SELAM ALÜKÜM_!
    BENİM ADIM MUSTAFA...
    BURSA'DAN BURDUR'A GİDECEĞİM... 11/12/08 23:59
    BURSA'DAN BURDUR'A GİDECEKLER EKLESİN... MESSENGER...

mustafa_demir_88@hotmail.com
  • gidinde görün gününüzü bende acemiliği burdurda yaptım soluğu tuncelide aldım hehe iyikide almışım çok rahat bi askerlik geçiriyorum 88/2 haberci onb.adnan
  • Selam Tertipler ;

Bende Ayın 12 sinde orda olucam kısmetse görüşürüz orada

MSN : mathellon@gmail.com

Görüşmek Üzere ...
  • mrb arkadaşlar bende 89/1 gidiyorum burdura ulaştırma olarak sünüsü aldım 28.02.2009 cumartesi teslim olucam burdura gidecek arkadaşlar varsa adresim: hasangunonu@gmail.com ekleyebilirsiniz konuşuruz tanışırız
  • Bu akşam Biniyorum Yarın Saat 3-4 Gibi Teslim Olacağım
    BURDUR 58 PİYADE EĞİTİM ALAYI
    ULAŞTIRMA
  • 1981/1 tertip acemi birliğimde burdurdaydım..
    bugunde yakın bir dostumu burdura gönderdim.kendisi 82li ama 7 sene tecilliydi.

ahh askerlik ahh
  • selam arkadaslar 89/2 vamı 58.piyade alayı burdur ulastırma deli_felek@hotmail.com
  • selam bende 58.PİYADE EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI /BURDUR-ULAŞTIRMA

89/2

olgumandaci@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgu -- 7 Mayıs 2009; 22:57:17 >
  • torunlarım (89/2) askerliğe başlıyor
    bende acemiliği burdurda yapmıştım
    burdur un geneli kıbrıs veya batıya gönderiyor

düzeltme şfk:90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 9 Mayıs 2009; 13:51:43 >
  • burdur 58. piyade 89/2 21 mayıs

crazy_33_33@hotmail.com herkese hayırlı teskereler
  • bende burda yaptım
  • selamın aleyküm 58.piyade alay komtnlğna geliyorum onbaşı olarak 89/2 nasıl bir yerdir arkadaşlar bilgi verir misiniz
  • konuyu hortlatayım , bende burdura düştüm 2 aralıkta teslim olcaz varmı benle giden ayda orayı anlatabilcek biri
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.