Şimdi Ara

Burger King Steakhouse Menü [Tadım Notlarım ve Fotoğrafar] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
4
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • King Chicken basit bir burger gibide nedense çok lezzetli ve güzel geliyor bana hani ilk 5'ime girer sayın modum.
  • 2 saat önce yedim taze pişirilmiş özellikle tabi öyle bir şey demedim ama şubede eleman az olduğu için epey sıra vardı hazırda da olmadığı için.

Ekmek ve köfte birazcık küçülmüş gibi geldi bana kızarmış soğan aklıma bile gelmedi içinde yoktu ama böyle daha iyi gitti sanki yalnız patates ve kolanın verdiği şişkinlik devam ediyor.

Yalnız Steakhouse eski heybetini kaybetmiş bk.com.tr ye girerseniz demek istediğimi anlarsınız eski köfte daha kalındı açık ara ekmek biraz daha büyüktü steak dedin akla 4 köşe kap kalın köfte gelirdi bunlara rağmen yine tek favorim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 25 Ocak 2015; 19:50:30 >
  • Beyler bir türlü karar veremiyorum hep aynı çelişkiyi yaşıyorum ve her seferinde cesaret edemeyip Double Quarter Pounder alıyorum. Çünkü çok güzel . ve ben steakhouse menu söyleyip hayal kırıklığına uğrayacağım diye korkuyorum :D Hakkaten bu kadar güzel mi bu ? Bi quarter pounder eder mi ?
  • Fazlası eder emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Fazlası eder emin ol.

Eyvallah artık kesin deneyeceğim ya en kısa sürede, ipimi kopardım. Bakalım doğru mu bu kadar methiye :D
  • Bugün yedim enfes , domatesler cok kalın doğranmıştı biraz daha ince olsaydı iyi olabilirdi. Steak köfte ekmeğin 2 katıydı resmen dışarı taşmıştı et. Burger Kingin en iyi menüsü diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özlemişim valla, epeydir yememiştim

taze yapılmış steakhouse

Burger King Steakhouse Menü [Tadım Notlarım ve Fotoğrafar]
  • Hocam at etine ironi mi yapıyosun afiyet olsun
  • bu cuma bende gidiyorum arkadaşla steakhouse yemeye canım istedi zaten orada tek sevdiğim burger çeşidi bu
  • Beyler burger king de extra burger mi ( 175 gr et olan reklamda çıkan ) yoksa texas smokehouse menu mu tavsiye edersiniz ?

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Texas'i boşver, 175 lik al.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    F p ürünü mu acaba
    Şaka bir yana normalde hep steakhouse yerdim smokehouse yemeye gidecektik reklamda görünce kafam karıştı olmadı onu denerim

• Domuz eti muhabbetinden sonra baya bi soğudum, normalde ayda 1 kez kesin giderdim ama 2 aydır önünden geçmiyorum.
  • bi extra burger aldım fiyatı 20 lira olmuş menü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 26 Ocak 2016; 14:52:27 >
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    fiyatları çok pahalı oldu burger house ya da arbysi tercih ediyorum ben artık
  • taze nasil pisirtiyoruz ya haziri isitip vermiyorlar mi tum urunlerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IceRock

taze nasil pisirtiyoruz ya haziri isitip vermiyorlar mi tum urunlerde ?

extra burger de mecbur bekleme süresi var onu hazır bekletemiyorlar

ama steak'te hazır gördüm onun için taze istiyorum özellikle
  • Nasıl bu kadar pahalı oldu bu ya. 8 lira olduğunu görünce 2012'de ağladım resmen. Et fiyatlarımı uçtu yoksa Burger aç gözlüleşmeye mi başladı? Saçma bu fiyat.
  • Et burger fiyatları malesef uçmuş durumda...
  • bi steakhouse alayım dedim

köfteyi inceltip yüzey alanını genişletmişler

sanırım çabuk pişirmek için böyle bişey yapmışlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.