Şimdi Ara

BURGER KING TAB GIDA REZALETI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başımdan Geçen Bir Olayı Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.

Burger King TAB GIDA REZALETİ

Aralık 2014 ayında İstanbul Marmara Forum Burger King şubesinden karnımız acıkması sebebiyle 4 kişi sorunsuz şekilde sipariş vermiş ve yerimize oturmuştuk Menümüzde 4 Adet Büyük Seçim Steak House ve Yanında Almış olduğumuz Soğan Halkası. Menüye hızlıca başlayarak, etten büyük parça ısırdığımda Tadı Bir Acayip Gelmişti. Kendi kendime acaba ağzımın tadı mı yerinde değil diyerekten Biraz Durdum Nişanlım Bu Et Bozuk Ya Demesiyle Ağzımdakini Elime Aldığım Peçeteye direk çıkardım Et Hakikatten Tadı Bozuk ve Kokuyordu. Et Bozuk yada Tam Pişmemişti Anlayamadım. Neyse 4 Menüde Aynı Şekilde Olunca Hamburgerleri Alarak Yerimden Kalktım ve Bozuk Olduğunu İfade Ederek Yenilerini istedim Çalışan Arkadaş Biraz Hınk Mık Edip 2. Siparişi Gerçekleştirdi ve Etleri Alıp Keyiflice Yerimize Tekrar Oturduğumuzda Gene Aynı Koku ve Gene Aynı Tat Tekrar Kasaya yöneldim ve Arkadaşa Etlerin Koktuğunu Tatlarınındı Bozuk olduğunu Söylediğimde öyle bir şey olmayacağını Etlerin Taze olduklarını Bilmem Kaç Derece Soğuklukta Muhafaza Edildiğini Anlatıyordu Bana Bende ‘’ Dersine İyi Çalışman Bir şeyi Değiştirmez Kağıdı Nasıl Teslim Ettiğin Önemlidir’’ Diyerek Vermiş Olduğu Menünün Temiz Olmadığını ve Müşteri memnuniyetini Böyle Sağlayamayacaklarını Etleri Bekletildiğini ama Aksamdan da Dondurucuya Kaldırılması ihmal Edilebileceğini Yâda Dolabın Arızalanabileceğini Söylerken 3. Menüyü Daha Teslim Etmeden Etin Tadına Bakın Ya da Koklayın Seklindeki ibareme Karşılık Kendilerinin Böyle Bir şeyi Kamera Karşısında Yapamayacaklarını ve Kesinlikle Yasak Olduğunu bildirirken Çalışan Arkadaşın Kendisine Bunu Bana Ye Diye Satıyorsan Müşteriye Vermiş olduğun ürünün Testini Yapmak zorundasın Müşteri istediği Zaman Sen bile Tatmaktan Korkuyor ve Kokusunu bile Biliyorken Bunu Bile Bile Bana Gönül Rahatlığıyla Nasıl Verebiliyorsun? Paramın iadesini istiyorum Demem Üzerine Başka Menü Israrı ile Karşılaştım. İade Alamayacaklarını Başka Menü Satışı yapabileceklerini Söylerken Tabi Sütten Ağzı Yanan Yoğurdu Üfleyerek Yer Kabul Etmedim Ama Paramı da Alamadım Tabi ki Tüm Sinirimle Her şeyi Bıraktım ve Kalktım Yanımda Nişanlım Annem ve Kayınvalidem olmasaydı Olay Çok Farklı Boyutlara Giderdi. Şimdi O Tarihten Bu Tarihe Ne Burger King e Gidiyorum Nede Yan Kuruluşlarıyla Bile Alış Veriş yapıyorum. İnsan Sağlığı Bu Kadar Kolay Riske Atılabilir mi? Ya Ben O An Ağzımın Tadı Yerinde Değil Diyerek Yemiş yutmuş Olsaydım Nasıl Bir Açıklama Yapacaktı Acaba TAB GIDA Bu Rezaleti Nasıl Açıklayabilecekti ? Merak Ediyorum. Neredeyse Her gün Burger Kingten Alış-Veriş Yapan Biri Olmama Rağmen Şu An Bir Şey Almamama Rağmen Hiçte Aramıyorum Bu Olayı Burger King İletişimden Bildirdim Hala Duruma Yanıt Bekliyorum O An Kazanacağı 60 70 TL nin Peşine Düşerken Acaba Şu An Ne Kadarını Kaybediyorlar. Nerede Müşteri Memnuniyeti, Nerede Tüketiciye Odaklı Satış, Nerde Özürlü Üründe İade? Böyle İnsan Sağlığını Hiçe Sayarak Elinde Ne varsa Sat Psikolojisiyle Ticaret Yapan Şirketleri Biz Yüceltiyoruz Bunları Burada Biz Barındırıyoruz. Ben Bunu Elimden Geldiğince Her Yerde yazacağım. Lütfen duyarsız kalmayalım.

(Konu Doğru Yere Açılmadıysa Taşınabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuRay Dediler -- 19 Ocak 2015; 4:44:09 >

• Dostum bence burger king fln yiceksen surekli gittigin yer olsun calisanlar seni tanisin

Bizimdr basimiza geldi ailem ile ben iste yemek siparisi verdik ve bir baktik hamburgerler kanli geri goturduk adam direk sorgulamadan ozur dileriz edendim fln diye yardiridlar yenileri geldi ye isinin tasi gercekten iyiydi musteri memnuniyeti olsun diyede sundae dondurma vermislerid hepimize bizde mutlu ayrilmistik yaptiklari gercekten garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskender yeseydiniz,kebap yeseydiniz.
  • Açıkçası şubeden şubeye değişiyor memnuniyet olayı. Ayrıca Türk kökenli şirketlere yönelmenizi tavsiye ederim. Sizin şikayetinizi dikkate alacaklarını zannetmiyorum, her şey ticaret, insan sağlığı ne ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.