Şimdi Ara

BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sık fast food yemem o yüzden menüler hakkında pek bilgim yok. Ama daha önce defalarca Whopper Jr. yemiştim ve gideri vardı. Ama malum 2 lokmalık bir şey..

Aklımda 2 menü var; Whopper ve Steakhouse. Resimlerde Steakhouse daha iyi gibi ama yinede size sormak istedim. Önerilerinizi bekliyorum

Edit: İskenderi bende seviyorum ama 2-3 ayda bir fast food yediğim için bu sefer iyi bir şey olsun istiyorum. Bir de tavuk menü düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 30 Nisan 2015; 23:19:29 >

• tendercrisp iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

tendercrisp iyidir

Söylemeyi unutmuşum tavuk menülerini düşünmüyorum.
  • Steakhouse + ekstra peynir koydurabilirsin güzel olur en fazla 50 krş + king seçim + soğan halkası al. 20 tl yi geçer gayet doyarsın ama bu fiyata iskender yenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gittim fiyatları yukarı çekmişler. Zaten yiyosun 1 saat sonra acıkıyosun. Gidin iskender felan yiyin paranıza yazık olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 30 Nisan 2015; 23:13:44 >
  • Geçen gün steakhouse yedim çok iyiydi whopper falan hikaye

• Steakhouse üzerine tanımam ama burgerin arasında mutlaka acı sos olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mcden söyle bkden hiç bir şey yenmez saman gibi burgerleri.Evime sipariş getiren firma bk olduğu için mecbur oradan söylüyorum ve son 1 aydırda asla sipariş vermiyorum.Oradan sipariş vereceğe al 1 kilo saman ye daha lezzetli olur.
  • Benim burger King'de en Sevdiğim menü Teksas sımoke havs böyle okunuyor biraz Pahalı ama Hamburger yediğini anlıyor insan çok güzel bir TADI var tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskender, kebap gibi şeyleri yeterince yiyorum zaten beyler. Fast food 2-3 ayda bir. O yüzden yemişken iyi bişey olsun istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: broxx

tendercrisp iyidir

Söylemeyi unutmuşum tavuk menülerini düşünmüyorum.

O halde steakhouse veya big king xxl guzeldir. Yalnız pahalı biraz.
    Tendercrisp acık ara bk nın en lezzetli urunu benim icin. Dusunmuyorum diyosunuz ama bi ara mutlaka deneyin.

•  BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
  • quote:

İskender, kebap gibi şeyleri yeterince yiyorum zaten beyler. Fast food 2-3 ayda bir. O yüzden yemişken iyi bişey olsun istedim

O zaman steakhouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 30 Nisan 2015; 23:18:19 >
  • Açık ara steakhouse en iyi menü

• quote:

Orijinalden alıntı: BCvk

Geçen gittim fiyatları yukarı çekmişler. Zaten yiyosun 1 saat sonra acıkıyosun. Gidin iskender felan yiyin paranıza yazık olmasın

Aynen katiliyorum hem daha saglikli

• Peki bu Steakhouse'ın güncel fiyatı ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 30 Nisan 2015; 23:21:15 >
  • quote:

Peki bu Steakhouse'ın güncel fiyatı ne kadar?

17-18 gibi bişiydi. Sürekli zam yiyor bu menü zaten, bi ara 13 liraya yiyorduk.
  • Steakhouse ama zam gelmiş 15TL olmuş,artık yemem..

Real avmye gittiğim zaman 14TL (içeçek salata da dahil) tereyağlı iskender yiyorum..

Ama steakhousenin kötü olduğu anlamına gelmiyor.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Harbi pahalıymış. Bide içindeki harbi et değil. Kim bilir hayvanın neresinin kıyması
  • Kuyruk yağı mı vardır nedir etleri kokuyo :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.