Şimdi Ara

DahaDaha uygulamasıyla 1 menü alana 1 menü hediye (Burger King, Arbys, Sbarro vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Restoranda gördüm paylaşmak istedim uygulamayı indirip üye olursanız bazı menülerde ikincisi ücretsiz. Sorunsuz kullandım.

DahaDaha uygulamasıyla 1 menü alana 1 menü hediye (Burger King, Arbys, Sbarro vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 20 Eylül 2020; 18:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda.
  • eve siparisten oluo mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatgit -- 26 Eylül 2020; 16:56:43 >
  • İyimis tskler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eve geliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: phatgit

Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda.
    Sıcak fırsatlarda herkesin başına en az 1 kere gelmiştir bu tür bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edremit Mcdonald's'a sordum bizde geçerli değil dediler; emin gibi gözükmüyorlardı ama uzatmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatgit

Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda.
    hele ilk kampanyayı söylediğinde elemanın ne diyor lan bu bakışları :D
  • Bi taktik vereyim mc şubesine gidip bu kampanyadan yararlanıcam mc donalds genel merkezini aradım ve bu şubede geçerli olduğunu söylediler diyorum tıpış tıpış tabii hemen bakalım diyorlar :D

• jüpiter kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yok hocam bilinçsiz çalışan elemanlar var sadece merak edip o ekranı hiç kurcalamazlar ne var ne yok diye

• oemrec87 O kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de işler böyle yürüyor maalesef hocam, yapacak bir şey yok. Şu söz geldi aklıma: “Bilgili olanların yetkisi yok, yetkisi olanlarında bilgisi yok.”

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.