Bildirim
DahaDaha uygulamasıyla 1 menü alana 1 menü hediye (Burger King, Arbys, Sbarro vs)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eve siparisten oluo mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatgit -- 26 Eylül 2020; 16:56:43 > -
İyimis tskler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eve geliyormu?
Sıcak fırsatlarda herkesin başına en az 1 kere gelmiştir bu tür bir olay.quote:
Orijinalden alıntı: phatgit
Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Edremit Mcdonald's'a sordum bizde geçerli değil dediler; emin gibi gözükmüyorlardı ama uzatmadım.
hele ilk kampanyayı söylediğinde elemanın ne diyor lan bu bakışları :Dquote:
Orijinalden alıntı: phatgit
Hiç sevmem böyle kampanyaları, 1 saat kampanya anlatırsın muhtaçmış gibi muamele görürsün şube müdürünü çağırırlar sıradakiler size bakarlar pür dikkat, şube müdürü gelir o da bilgimiz yok der vs. Tabii bazı şubeler istisna, Bonus posundan geçmek istesen bile dert Burger King ve aynı grup markalarda. -
Bi taktik vereyim mc şubesine gidip bu kampanyadan yararlanıcam mc donalds genel merkezini aradım ve bu şubede geçerli olduğunu söylediler diyorum tıpış tıpış tabii hemen bakalım diyorlar :D
Böyle bir şey yok hocam bilinçsiz çalışan elemanlar var sadece merak edip o ekranı hiç kurcalamazlar ne var ne yok diye
Türkiye'de işler böyle yürüyor maalesef hocam, yapacak bir şey yok. Şu söz geldi aklıma: “Bilgili olanların yetkisi yok, yetkisi olanlarında bilgisi yok.”
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sıcak fırsatlarda herkesin başına en az 1 kere gelmiştir bu tür bir olay.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X