Şimdi Ara

Burger King Eksta Menü 175 gram et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burger kingte gordum varmi yiyen incelemesini bulamadimda 3 cesitmis ama nette bulamadim 15.25 tl idi tek menu fiyati?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burger King Ekstra Menü: 175 Gram Et Deneyimi

Burger King'in Ekstra Menü'sünde sunulan hamburgerlerde, doyurucu ve lezzetli bir et deneyimi yaşayabilirsin. Özellikle 175 gram et içeren hamburgerleri, et severler için ideal bir seçim olacaktır.

Burger King Et Gramajları

Burger King'in sunduğu farklı hamburgerler, değişen et gramajlarına sahiptir. Eğer daha büyük bir et porsiyonu arıyorsan, 175 gram et içeren Big King veya Big King XXL'i tercih edebilirsin.

Big King Kaç Gram Et?

Big King, 175 gram et içerirken, Big King XXL, daha da fazla et isteyenler için 220 gram et sunmaktadır.

Burger King Köfte Gramajları

Burger King'in köfte gramajları, sunduğu hamburgerlere göre değişmektedir. Whopper Jr.'da 113 gram et bulunurken, Double Whopper'da 2x113 gram, yani toplam 226 gram et yer almaktadır.

Big King Kaç Gram

Big King, 175 gram etin yanı sıra çeşitli malzemelerle birlikte yaklaşık 312 gram ağırlığındadır.

Big King XXL Kaç Gram Et?

Big King XXL, 220 gram et içeriğiyle daha doyurucu bir seçenektir. Toplam ağırlığı ise yaklaşık 408 gramdır.

Burger King'in Ekstra Menü'sündeki 175 gram et içeren hamburgerler, et severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İster Big King ister Big King XXL olsun, bu hamburgerlerle doyurucu ve lezzetli bir et deneyimi seni bekliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Guncel deneyen yokmu?

• İş size düşüyo artık....BK'e uğrayıp,bol fotolu yorumlar bekliyoruz......

• Ben klasik olanını denedim kardeşim. Hamburger ekmeği küçük kalıyo, et olduğu gibi dışarı bol bol taşmış. güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_viron

Ben klasik olanını denedim kardeşim. Hamburger ekmeği küçük kalıyo, et olduğu gibi dışarı bol bol taşmış. güzeldi

hocam steakhouse ekmeğinden ufamı yani? doyurucumu
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    big king ekstra o kadar etkileyici et oranına sahip gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Ocak 2015; 8:43:44 >
  • big king extra değil hocam bu yeni bişey 175 gram et diye yazıyordu burgerlerde farklı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • double texas ilgimi çekti, acılıysa denemek isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

İş size düşüyo artık....BK'e uğrayıp,bol fotolu yorumlar bekliyoruz......

Yaşından, başından, nickinden utan be! Milleti uyaracağına daha gaz veriyorsun, sağlıksız olmasını geçtim zaten burger king de et ne arar?!

@twinchil O fiyata istediğin kebabı yersin, döner menü yersin vs. Neden o sağlıksız, tatsız, plastik parçasına o kadar para veriyorsun? Burger king de alınabilecek tek şey, ikili ekonomik sayılabilecek menüler bence. Öğrenciyken ben de yerdim, şükür artık yemiyorum. Alternatifiniz varsa, lütfen siz de yemeyiniz. Şunu da ibret olsun diye bırakayım:

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

big king ekstra o kadar etkileyici et oranına sahip gözükmüyor

Abi o resmi koymayacaktın.Nerdende girdim gece gece buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün burger kingdeydik çalışanların olaydan haberi yok hala anlatamadım sonunda pes ettim king boy steakjhouse menu + çizburger söyledikn
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

İş size düşüyo artık....BK'e uğrayıp,bol fotolu yorumlar bekliyoruz......

Yaşından, başından, nickinden utan be! Milleti uyaracağına daha gaz veriyorsun, sağlıksız olmasını geçtim zaten burger king de et ne arar?!

@twinchil O fiyata istediğin kebabı yersin, döner menü yersin vs. Neden o sağlıksız, tatsız, plastik parçasına o kadar para veriyorsun? Burger king de alınabilecek tek şey, ikili ekonomik sayılabilecek menüler bence. Öğrenciyken ben de yerdim, şükür artık yemiyorum. Alternatifiniz varsa, lütfen siz de yemeyiniz. Şunu da ibret olsun diye bırakayım:

Hocam bede yemiyorum zaten ayda yilda bir afisini gordum fotografini cekseydm keske sorayim bi dedim

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    bugun bende bk daydım hiç öyle bişey görmedim

sordumda 175 gr lık burger var mı internet sitesi dışında ki burgerler harici yoktu
  • Demirören AVM'deki Burger King'de gördüm 175 gr. lık menüleri. Pek incelemedim ama 3 ayrı çeşidi vardı. Fiyat da 15-16 TL gibi bir şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: dj_viron

Ben klasik olanını denedim kardeşim. Hamburger ekmeği küçük kalıyo, et olduğu gibi dışarı bol bol taşmış. güzeldi

hocam steakhouse ekmeğinden ufamı yani? doyurucumu

Yanılmıyorsam Whopper ekmeği vardı
  • Ben bugün yedim evet nette bende göremedim,protein oranına bakıcaktım
    Ama bence harika yanınada barbekü sos söledim offfffffffffffffffffffffffffffffffff
    Eğer body yapıyorsan zaten tek menü kesmez ama normal bir insansan yeterde artar :)
    Şimdi fiyatı 16.50 olmuş :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.