Şimdi Ara

Star Wars Figürleri (Şok Market) 299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer sitelere göre uygun geldi. Lisanslı Hasbro marka figürleri Şok Market'ten alabilirsiniz. Dilerseniz Cepte Şok uygulaması üzerinden de sipariş verilebiliyor.

Her mağaza 1'er adet göndermişler sanırım. Ben Cepte Şok üzerinden 1 ürünü bir adrese diğer 2 ürünü farklı adrese sipariş verdim.

Hasbro Star Wars Darth Vader 6"

Hasbro Star Wars The Mandalorian 6"

Hasbro Star Wars Grogu & Hover Pram 6"

• çocuk musunuz karşim

• her mağazada 1 er tane olduğunu sanmıyorum, geçen bir şoka girdim hepsinden 5 er tane vardı.

• zamaninda bb8 almistim. sonra pop figurlerinden rey gordum cok begendim onu da aldim. o zaman mandalorian yeni cikmisti onun ve baby yodanin figuru yoktu. kalanlari da alip ekibi tamamlarim artik cok tesekkurler :)

bu arada https://www.sokmarket.com.tr adresinde star wars diye aratinca sadece Darth Vader cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 31 Ekim 2024; 20:5:29 >
  • alan oldu mu? hediye olarak almayi dusunuyorum ama cok mu kalitesiz
  • @juba09 hocam bulunduğun adresle alakalı sanırım. Ben de hala üç figür gözüküyor.

@chionophile ben aldım fakat 2 farklı arkadaşıma gönderdiğim için onlardan teslim almam sürebilir. Yine de fotoğraf istedim kalitesi pek anlaşılmasa da belki size yardımcı olur. (Özellikle The Mandalorian güzel duruyor.)

• Bulunduğum bölgede yok maalesef. Can sıkıcı.. Bunları biriktirmeyi seviyorum.
  • bugun yakindaki bir sokta dart vader ve mando buldum. mandoyu aldim fena durmuyor ama ufak. bir de mandalorian zirhi pek metalik yada beskar gibi durmuyor. yine de 300tlye her turlu alinir. pop funko reyt vardi seneler once bu fiyatlara almistim ama o baya guzel koca kafali :)

• Star Wars Figürleri (Şok Market) 299 TL

Vader reyisi direkt gittim istegelsin deposundan aldım bıgün de dayanamadım mandoralianı aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.