Şimdi Ara

BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bing king xxl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı bir burger yemek istiyosan mano burgere git bence.En azından yediğin etin mis gibi ızgara kokusunu alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ''Battery -- 30 Nisan 2015; 23:50:17 >
  • bi iskender fiyatına küçücük şeye para veriyorsunuz beyler. ben bikere yedim bidaha para verirsem 2 olsun
  • Double texas smoke house büyük boy menü yanına 6 lı king chicken ama patlayabilirsin söyleyim
  • Ben hep Double Whopper tercih ederim ama Steakhouse'unda gideri var.
  • Aga bildiğinde şaşma sen git şöyle bi beytini ye adananı ye dürümünü ye. karın mı doyar iki gıdım etle
  • gidin kfc ye double zinger burger yiyin kendinize gelin arkadaşlar bk nedir
  • Texas smokehouse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Big King xxl

• Gürme serisi iyidir içindeki en iyi menüde Steakhouse dır.

• Food INC Gıda A.ş NTV HD Türkçe Dublaj

Google'da aaratın verdigim belgeseli bi izleyin bakalım ondan sonra fastfood'a nasıl bakıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whopper
  • Big Mac

• Steakhouse dan başkasını tanımam Ancient Legendary item gibidir kendisi.
  • En son steakhouse yedim. Her steakhouse yediğimde dikkat ettim kenarları çok yanık. Özelliği mi o nedendir bilmem ama bir daha bk dan yemeyeceğim resmen tiksindim.

Bunları yiyene kadar herkesin dediği gibi iskender,pilav üstü et döner vs yemek çok daha mantıklı.

Edit: Arbys tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 1 Mayıs 2015; 10:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

En son steakhouse yedim. Her steakhouse yediğimde dikkat ettim kenarları çok yanık. Özelliği mi o nedendir bilmem ama bir daha bk dan yemeyeceğim resmen tiksindim.

Bunları yiyene kadar herkesin dediği gibi iskender,pilav üstü et döner vs yemek çok daha mantıklı.

Edit: Arbys tavsiye ederim

aynen özellikle kenarları yanık oluyor sürekli
  • Burgeri tadı için ve ya doymak için hiç yemedim,ne doyurucu ne de tadı güzel,kilo almak istersem yerim anca

• Bende miletin aksine iskenderle vs. doyamıyorum. Alışmışız fakirlikten katık etmeye öyle yiyince doyduğumu hissetmiyorum, yanında bir sepet ekmek getircekler anca
  • Hani dışarıda başka yiyecek yer bulamazsın da yokluktan gidip Burger King gibi yerlerde yersin, anlarım. Ama onun dışında sırf özentiden gidip yiyenlere hayret ediyorum. Şimdi menü fiyatlarına baktım, 20 TL'nin altındakilerle çocuklar bile doymaz. 20 TL buna vereceğine, gider yarım kilo dana kuşbaşı alırsın, getirip evde bir güzel kavurma yapıp ekmeği bana bana patlayana kadar yersin.

BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.