Şimdi Ara

BURGER KİNG TE İŞE GİRMELİMİYİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
26.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit : Hem Gir Gir Oradaki Ortamı Görürsün Ve Düşünürsün Bi Daha Yemelimiyim Diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByFake -- 22 Mart 2009; 23:41:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

sana vercek ayda 400-450 kağıt kendi satacağı her menü başına 10 kağıt tiko cebe atacak.Resmen emeğini sömürüyorlar.günde 500 menü sattıklarını farz etsek darphane gibi para basıyorlar demektir e hani nerde çalışana hakkını vermek.Bu adam ev geçindirecek kira verecek nasıl yiyecek içecek.Çoluk çocukları beleşe sömürüyorlar onlarında ses etcek mecalleri yok zaten.

Deli para kazanıyorlar

Bi burger king -mc donalds bayiliği açmak istedinmi

Adamlar en az 400bin $ alıyorlar ve Nereye dükkan açacağına kendileri karar veriyorlar..
  • oraya giren bence başka yerde yesin. o kadar yağ kolestrol birde kanserojen olduğu bilininen yanmış et.. arada yenir ben de seviyorum menüleri ama her gün orda yediğimi düşünemiyorum.. veya salata falan yesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 23 Mart 2009; 9:26:24 >
  • dostum bence gir çalış derim.

madem aklında böyle birşey var gir kendin gözlemle

maaşını falan düşünme senin için hayatında bir ders bir anı olsun

ileride zengin biri olursan (umarım gönlünce olur hayatın)

belki çocuğunu götürdüğün zaman bende böyle çalışmıştım deyip yüzünde bir tebessüm olur.

her işin zorluğu var bu işinde vardır elbette ama seni senden başka kimse anlayamaz.

en azından hayatta bir tecrube daha eklemiş olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

sana vercek ayda 400-450 kağıt kendi satacağı her menü başına 10 kağıt tiko cebe atacak.Resmen emeğini sömürüyorlar.günde 500 menü sattıklarını farz etsek darphane gibi para basıyorlar demektir e hani nerde çalışana hakkını vermek.Bu adam ev geçindirecek kira verecek nasıl yiyecek içecek.Çoluk çocukları beleşe sömürüyorlar onlarında ses etcek mecalleri yok zaten.

Deli para kazanıyorlar

Bi burger king -mc donalds bayiliği açmak istedinmi

Adamlar en az 400bin $ alıyorlar ve Nereye dükkan açacağına kendileri karar veriyorlar..

750 bin dolar hocam

para için girilcekse tabiikide değmez..asgari ücretin bile altında ve hep ayaktasın ellerin durmuyor yoruluyosun. bu paraya değmez bence..
    ama ortam olsun anı olsun denilirse neden olmasın..

• quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

metro turizme girmeden önce oraya girecektim...Cevahirdeki alişveriş merkezine bence sakın girme hergün 8 9 saat ayaktasın günün belirli bölumlerınde bazen sabah oglen bazan oglen akşam bazen akşam gece(gece servis bırakıyor)..ve maaş 450+yemek oluyor..o ısı yapacagına git host çalış şehırlerarasında..en azından ıkı katı para alırsın hatta yoldan yolcu alıyorsun kaptan bilet kesme derse 5 yolcu alsanız yarı yarıya kırşırsınız..

Ben yeri geliyo günde 17-18 saat çalışıyorum..

Tabi maaş yatınca tüm yorgunluğum gidiyo o ayrı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

burger kingde çalışan yokmu askeri maaş zaten 550 lira değilmi?

Asgari

@mrtztkn

Tebrik ederim birçok konuda yorumlarını görüyorum, gayet güzel ve mantıklı yorumların var
  • hiç olmazsa dene şansını
  • Eğer paraya ihtiyacın yoksa girme emeğini sömürtme ,artık dayanamıyorum para çok lazım diyosan zaten biliyosun ne yapacağını.
  • Adam 1 sene önce acmıs konuyu siz hala adama gir girme diyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Adam 1 sene önce acmıs konuyu siz hala adama gir girme diyorsunuz.

benim bile mesajım var orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Adam 1 sene önce acmıs konuyu siz hala adama gir girme diyorsunuz.

benim bile mesajım var orda

köşe olmuştur şimdi
  • sLm arkadaşlar ben lise 4 öğrencisiyim 3 gün staj göreceğim için 4 gün çalışmak istiyorum 2 gün 8 saat hafta sonları 10 12 saat çalışma gibi. 4 gün çalışılıomu bunu öğrenmek istiorm tşkler..
  • 4 gün çalışılıyo mu ben daha çok bunu öğrenmek istiyorum lütfen cvp ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuLTaNn34 -- 18 Eylül 2009; 16:51:48 >
  • konu nasıl 1. sayfaya geldi en son 23 mart2009
  • Parayı kırdı, foruma bile girmiyor
  • bence girme derim ama kendin gör tecrube edin derim.. bu arada eski mesajmış hay ben böyle şansın ...mesajı yolladıktan sonra gordum konunun hortladığını neyse iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierozi

arkadaşlar 15 puanın oluyormuş. günlük en büyük hamburger 9 puanmış yani istediin kadar yeme gibi bi durum yok

günde 8 saat. ayda 457 ytl sizce iyimi

Asgari maaşın altında.Bence değmez.Ayda 457TL neye yeter?
  • Arkadaşlar Ben 1 sene çalıstım Burger Kıngde Ankara'daydım. Amelelik hoşuna giden arkaşlara tavsiye ederim Resmen amelesin her türlü pis işi yapıyorsun En az 8 saat çalısıyorsun ve sadece günde 30 dk yemek molan var .2 dk geç girsen mesaiye hemen fırça yiyosun Mesai var Ayrıca Mesaiye kaldın günlerde müdürler maliyeti azaltmak için çoğu çalısma saatlerini yazmıyorlar.Hele bide Night diye bi çalısma saati var hiç tavsiye etmem akşam dükkan kapandığında 1-2 eleman kalıyorsunuz bir dünya bulaşık sizi bekliyor , çok temiz çalısmalısınız hele bide operasyon olduğunda way halinize bence çalısılmaz ben kendimi boşa harab ettim . en fazla alacağınız mesailerle birlikle 500-550 lira + 50 tl devlet vergi parası veriyo hiç bi işe yaramaz çalısılmaz ...

• bulaşma derim saatlerce ayakta kalıyorsun. arkadaşım çalışıyor günde 8 saat çalışıyosun arada yarım saat yemeğe çıkıyon 7.30 saat çalışmış oluyosun. Her istediğini yiyemezsin. Hem rütbe sistemi var herkez sana emir veriyor. Yok bulaşık yıka yok paspas at geç olmadan vazgeç bence..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.