Şimdi Ara

BURGER KİNG TE İŞE GİRMELİMİYİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
26.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

Orjinalden alıntı: pierozi

host ların maaşı ne kadar günlük kaç saat çalışılıyor ve hangi şirketi önerebilirsiniz

nilufer kamıl koc pamukkale..

duruma gore degısır ben saat 11de ankraya gıdıyordum 17.00de ordaydım..18.30gerı donuyordum gunluk 35 ytl ankara gıt gel

ayvalık gıt gel 41 ytl
    antalya gıt gel 48 ytl
    metroda boyleydı bazı sırketler aylık verıyor

Bunlar iyiymiş ya.

Peki istediğimiz zaman gidebiliyor muyuz? (Hop ben geldim ankara seferine hostluk yapmaya diye?)

Yorucu diyebilir misin?

Yolculuk anında ne gibi işlere sen bakıyorsun?

• gir hacu hamburgerlerin içine tükürmek iyi oluyo hele müşteri yerken izlemek.çoh ii stres atılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

quote:

quote:

host ların maaşı ne kadar günlük kaç saat çalışılıyor ve hangi şirketi önerebilirsiniz

duruma gore degısır ben saat 11de ankraya gıdıyordum 17.00de ordaydım..18.30gerı donuyordum gunluk 35 ytl ankara gıt gel

ayvalık gıt gel 41 ytl
    antalya gıt gel 48 ytl

ne yapıyordun yolculara servis falan mı

12 saat egıtım gorduk servıs yapıyorsun belırlı teknıgı duzenı var onları ogretıyorlar yolcular bındıgınde rezerve yapıyorsun bıletlerını kontrol edıp nerede ınceklerını soruyorsun..asıl işin servis ama..hızlı bir biçimde yapmalısın onunda nasıl yapılcagını gösteryıorlar zaten sonra ayvalık stajına cıktım oda okeyledı basladım ama 10gun calıstım..asıl yerıne ıstanbul hostuysan eger ıstanbul otogarında dınlenme yerın var,trasını oluyorsun yataklar felan var ama kokuyor orası ayrı orada raporumuzu yazıyorduk

unıversıte ogrencısıyım..muzıkal anlamda bıkac bıseye ıhtıyacım vardı bu sebepten gırmıstım sonra cıktım ama bıraz yorucudur soylıyım

oyle kafana gore olmuyor nereye verirlerse..adam dıyor mesela suan saat 5.15 bende dıyelım 4 te geldım ıstanbula eger yorgun degılsen adam dıyor saat 7 de surası okey dıyıp gıdıyorsun..ben temmuzun basında gırmıstım antalyay ankaraya gıttım ayvalıga bıde ankaraya ıkı kez gıttım..ama anladımkı kalıtem metroya bıraz fazlaymıs..çıktım sonra..seneye eger bu işi yaparsam başka fırmalarda yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 15 Eylül 2008; 17:18:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lucario

bence gir hergün burgerler oh oh

evet 2 ay sonra işe yuvarlanarak gidersin
  • hehewhjeewhk iğrençsin adamım.Bende yiyorum börgırdan

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerone

gir hacu hamburgerlerin içine tükürmek iyi oluyo hele müşteri yerken izlemek.çoh ii stres atılıyo
  • Arkadaşların dediği gibi bir kaç ay çalışırsın tecrübe açısından hamburgere doyarsın sonra çıkarsın.
  • bide migrosta part time çalışma varmış 400 veriyorlarmış akşam 6 dan 10 a kadarmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiletci85 -- 15 Eylül 2008; 17:29:13 >
  • Arkadaşlar Mc Donalds veya Burger King'e başvuru nereden yapılıyor? internetten mi yoksa birebir görüşerek mi yapılıyor?
  • Girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

arkadaşlar 15 puanın oluyormuş. günlük en büyük hamburger 9 puanmış yani istediin kadar yeme gibi bi durum yok

günde 8 saat. ayda 457 ytl sizce iyimi

OKU
    ,

Kesinlikle gir.Bizim burdaki BurgerKing lerde çalışanların hepsi 3 senedir aynı.Hiç bir eleman değişmemiş.Demekki memnunlar.Bende 1 yıllığına çalışmayı düşünüyorum.Tabi vakti gelince

la olm sen nası bu kadar hızlı post kasıyon

• cidden bu başvuru olayı yüz yüze mi,internet aracılığyla mı?
  • yüz yüze de çalışılmaz öyle yerlerde..
  • neden?
  • 1,5 sene burgerking de çalışmış biri olarak edindiklerim.

1-günde 8 saat diye birşey yok bazen 9 10 11 12 buluyor.
    2-maaş olayı saat hesabı hiçbir şekilde ne kadar maaş alacagını hesaplayamazsın.bunun için burgerin merkez ofisi vardı eskiden mecidiyeköyde şimdi beşiktaşda darphanenin arkasında oraya arkadaşımla baskına gittik muhasebe elemanına biz maaşımızı kendimiz hesaplamak istiyoruz bize bunu anlatın dedik.o adam bile anlatamadı anlayın artık gerisini fakat o ay sonu arkadaşlar ikimiz restaron müdüründen sonra en çok maaş alan kişilerdik.düşünün artık restaron müdüründen sonra normal müdür süpervisor filan var.
    3-kapanış vardiyası hariç servis diye birşey yok.gece çıkanlar için var sadece.
    4-yemekler puanla 8 saat için 15civarı puanın var + her saat 2 puan böyle ama fazla üstünde durmuyolar
    5-haftasonları çok yogundur istediginiz zaman yemege çıkamazsınız çıkartmazlar.
    6-askerdeki üst alt rütbesi gibi sistem var
    7-sadece ve sadece en güzel yanı arkadaşlıktır.
    buna göre kararını kendin ver arkadaşım.

• değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

quote:

quote:

ayvalık gıt gel 41 ytl
    antalya gıt gel 48 ytl

Bunlar iyiymiş ya.

Peki istediğimiz zaman gidebiliyor muyuz? (Hop ben geldim ankara seferine hostluk yapmaya diye?)

Yorucu diyebilir misin?

Yolculuk anında ne gibi işlere sen bakıyorsun?

hiç tavsiye etmem aklı olan uzak dursun. hiç bir sosyal hayatın olmuyor. heleki yazın denizden çıkmayan ben 1 kere gidebildim denize cok yorucu bir iş git gel uyu kalk yemek geri git günler aynen böyle geçiyor. zaten geldiğnde kolunu kaldıracak halin kalmıyor günün hangi saati olursa olsun sanki gecemiş gibi uyuyorsun. birde evin otogara uzaksa benim gibi daha beter. seferden 1 saat 15 dk önce orda olmalısın. eğer ki sabah 9 seferinse ve evin 45 dk uzakta ise sabah 6,30 gibi kalkarsın 7 de servise binersin 7,45 de otogardasın son hzırlıklar imzalar gazeteler vb. alırsın 8,30 da peron yaparsın sonra gerekli kontrolleri yaparsın 9 da hadi eyvallah dersin düşersin yollara. şirketin misyon ve vizyonnuna göre görevlerini yaparsın tüm işler bitince geçersin en öne oturusun. alırsın bi gazete yi açarsın 2 çay yaparsın biri şöföre biri sana hem çay içer hem gazeteni okursun. şöförle muhabbet edersin gazetedeki konuları konuşursun.vb. vb.vb.

ama evden çıktığından itibaren en az 22 saat sonra dönersin eve. (bu süre gidilen mesafeye göre değişir) ama en güzel yanı gecenin 2 sinde 3 ünde tesislerde verdiğin mola ve yemek yemektir ama sırf yemek içinde yapılmaz bu iş.

fastfood da da sürekli ayaktasın o var. insan yorulur. bizde oturmaktan yorulursun bazı seferlerde. şöyle kalkarsın bi tur atarsın içerde. normalde en zorlandığım şey bu oldu alışmışım bir kere artık otobus seyehatlerimde uzun süre oturamıyorum ayaklarım uyuşuyor kalkıp dolaşasım geliyor. maaş olarakta ordan alacağın pareanın 2 katını eğer kasarsan kendini 3 katını alabilirsin. ama hiç tavsiye etmem. neden dersen ;

biz insanoğlu zor beğeniriz. bu dünyada insanlarla uğraşmak kadar zor bişey yoktur. onları memnun etmek çok zordur. şimdi diyebilirsin fastfood da biz onları memnun etmek için uğraşmayacakmıyım? evet uğrasacaksın ama o kişi orada max 1 saat kalacaktır. sonra çıkıp gider. ama biz o insanlarla 9 saat beraberiz. 9 saat boyunca hizmet verip memnun etmeye çalışıyorsun.
    birde bunun bayram günleri okul kapanışları olur. aman allahım o çantalar valizler nedir öyle. koca otobusun bagajları ağzına kadar full dolu taşar artık. içeri de alamaya başlarsın. cok berbattır bayram zamanları.

çok fazla oldu sanırım konu sapmasın yerinden eğer isteyen olursa detaylı bir açıklama yaparım sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

bide migrosta part time çalışma varmış 400 veriyorlarmış akşam 6 dan 10 a kadarmıydı

Ben geçen sene şubat ayında girmiştim. İstanbul - Ataşehir Part time. Non-food olarak girmiştim ben bence çok zevkliydi. 6 ay çalıştım yaz geldi çıktım. Aylığın primlerle, yol paranla ve migros kartına yüklenen 66 liralık hediye çekinle 500-550 geliyor. 18:00 - 22:00 arası Pazar günleri 13:00 - 22:00 arası sadece. Tavsiye ederim girmenizi ama kasiyer ve non-food olarak girmenizi tavsiye etmem. Kasiyer olursanız açık çıkma ihtimali var çıkan açıklar sizden kesilir ve sürekli ayaktasınız hele yoğun bi yerdeyseniz benim gibi (Ataşehir) allah derim Arkadaşımla girmiştim aynı yere düştük şans işte o kasiyer ben non-fooddum. Non-food olmanında sorumlulukları çok Elektrik-Elektronik, bardak çanak, tencere, temizlik ürünleri, oyuncak ve tekstil sizin alanınız tabiki hepsine siz bakmıyorsunuz görev dağalımı var ben elektronik ve oyuncaktım. Ama çıktıktan sonra bidaha girmek isterseniz iyi gözle bakmıyorlar ve genelde alınmıyorsunuz değişik bir sistemi var ben bidaha girmek için çalışmadım ama 4-5 arkadaşım bidaha girmek istedi alınmadılar

• burger kingde çalışan yokmu askeri maaş zaten 550 lira değilmi?
  • +20 isen girme ama şu kriz ortamında kendini geçindiricek kadar iyidir yani
  • sana vercek ayda 400-450 kağıt kendi satacağı her menü başına 10 kağıt tiko cebe atacak.Resmen emeğini sömürüyorlar.günde 500 menü sattıklarını farz etsek darphane gibi para basıyorlar demektir e hani nerde çalışana hakkını vermek.Bu adam ev geçindirecek kira verecek nasıl yiyecek içecek.Çoluk çocukları beleşe sömürüyorlar onlarında ses etcek mecalleri yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.