Şimdi Ara

Burger King Texas Smokehouse Burger Tadım Notum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
18.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steakhouse etinden küçük olduğu doğru çünkü whopper eti ile yapılmakta ama ekmeği steakhouse ekmeği bu yanlışı düzeltelim.
    ayrıca burgerkingde cheddar peyniri yoktur. Farklı bir peynir kullanılmakta
    Şubeden şubeye farklılık gösterebilir ürün içeriği zira yeni çıkan bi ürün zamanında yoluna girecektir diye düşünüyorum herşeyin, steakhouse'un ilk çıktığı zamanları hatırladım birden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Burger King Texas Smokehouse Burger Tadım Notum

Buyrun karşınızdaTexas Smokehouseee

Ekmeği farklı füme eti yok peyniri tek bu ürünü geri iade etmeyip birde yedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnytuna -- 8 Şubat 2014; 4:01:23 >
  • 2 gün önce steakhouse yedim ve tekrar eminim ki yediğim smokehouse hamburgerin ekmeği steakhouse la aynı değildi küçüktü.
  • tnytuna T kullanıcısına yanıt
    Aynen ekmeği farklı alttaki salama benzer et yok,yanlız peyniiri tek değil çift .Yedi herhalde
  • Bende denedim.malum adı üstünde isli bir tat ve BBQ tatlı sos.
    isli tatları beğenmeyenler için pek lezzetli olmaz. daha çok kuzey Avrupa damak tadına uygun.
    bir de içine koydukları BBQ sos benim hoşlanmadığım bir tat etin üzerinde tatlı bir sos bütün lezzeti alıp götürüyor.
    bir daha yiyeceğim zaman BBQ sos istemem ekstra acı sos alır hamburgere eklerim. o zaman törkiş ızgara köfte gibi olur herhalde.

• Arkadaslar öncelikle şunu net belirtmem gerekir ki hamburgerden aldiginiz tat subeden subeye degisebilir kimi subeler cok iyi yaparken kimileri rezalet oluyor.Bugun yemis oldugum teksas burger, en iyi burger king hamburgeriydi diyebilirim.Mırın kırın eden arkadaslar eger istanbulda yasiyorsa nusret burgeri denesinler ama menusune 30 tl bayılır.İkinci bir altetnatif olarak arby tavsiye ederim,mc donalds hamburgerci olarak bile adletmiyorum.C

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ben hiç beğenmedim.

Bi daha yemem.

Burger King'in biraz atak yapması lazım.

Arby's dururken Burger King'e gitmek de nedir

Onu geçtim BK, Mc Donald's gibi yerlerde menü de olsa hamburgere 20 liraya yakın para vermek kabul edilemez hocam.

5-10 lira fazla verip Burger House tarzı burgercilerde hem lezzet, hem hizmet hem de tatminkar bir doygunluk elde edilebilir.

Ayrıca bu bölümde tanıdık simalar görmek şaşırttı

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Ben hiç beğenmedim.

Bi daha yemem.

Onu geçtim BK, Mc Donald's gibi yerlerde menü de olsa hamburgere 20 liraya yakın para vermek kabul edilemez hocam.

5-10 lira fazla verip Burger House tarzı burgercilerde hem lezzet, hem hizmet hem de tatminkar bir doygunluk elde edilebilir.

Bu bölüme gelip bir tatlı huzur alıyoruz

• Oo.. hocam sizi de görmek güzel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Ben hiç beğenmedim.

Bi daha yemem.

Bu bölüme gelip bir tatlı huzur alıyoruz

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Oo.. hocam sizi de görmek güzel.

Eyvallah hocam
  • Bugün bende tattım.

Ben isli et demeyi tercih ediyorum,alışkanlık.Konuda geçen adıyla füme et farklı bir tat katmış.Şahsen çok beğendiğim bir et türü olduğu için hamburgerini de beğendim.
    Eğer isli eti seviyorsanız,bunu da seversiniz.Herkesin sevdiği bir et olmadığı için riskli bir ürün olmuş.Fazla geleceği yok gibime geliyor.
  • carls jr. western bbq da görmüş yapmışlar

giderim carlsta yerim lezzetin doruklarına varırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Buyrun karşınızdaTexas Smokehouseee

hocam bu mushroom swiss olmasın
  • 10 dakika önce "Double Texas Smokehouse" menü siparişi verdim, birde beğenenler ne diyor diye bakayım dedim burayı buldum. Pek beğenilmemiş hamburger spariş vermişim heralde.

Menü geldi afiyetle yedim, hamburger eti ve füme etin lezzetini beğendim ama içerik gördüğüm resim ile alakası yok!.

1 tutam tuz serper gibi çıtır soğan serpmişler tadını dahi alamadım.

Göbek salata seçimi yaptım, hamburgerin ekmeğini açınca 3 santim boyunda 2 yaprak konduğunu gördüm.

Domatez seçimi yaptım, hazırlayan şahıs domatesi basmış içine bir çok dilimi çıkartmak zorunda kaldım.

Diğer elementler düşündüğüm gibi çıktı (hamur haline gelmiş patatesler hariç).

Özet: Yalap şalap hazırlanıp gönderen kötü bir şubeye denk geldim, Hattoriy arkadaşa katılıyorum.

Tavsiye: İşini iyi yapan şube biliyorsanız yada yerinde yiyecekseniz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 21 Şubat 2014; 21:30:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

10 dakika önce "Double Texas Smokehouse" menü siparişi verdim, birde beğenenler ne diyor diye bakayım dedim burayı buldum. Pek beğenilmemiş hamburger spariş vermişim heralde.

Menü geldi afiyetle yedim, hamburger eti ve füme etin lezzetini beğendim ama içerik gördüğüm resim ile alakası yok!.

1 tutam tuz serper gibi çıtır soğan serpmişler tadını dahi alamadım.

Göbek salata seçimi yaptım, hamburgerin ekmeğini açınca 3 santim boyunda 2 yaprak konduğunu gördüm.

Domatez seçimi yaptım, hazırlayan şahıs domatesi basmış içine bir çok dilimi çıkartmak zorunda kaldım.

Diğer elementler düşündüğüm gibi çıktı (hamur haline gelmiş patatesler hariç).

Özet: Yalap şalap hazırlanıp gönderen kötü bir şubeye denk geldim, Hattoriy arkadaşa katılıyorum.

Tavsiye: İşini iyi yapan şube biliyorsanız yada yerinde yiyecekseniz tavsiye ederim.

ne zaman görüntüdeki geldi ki

• Ben internetten lahmacun-iskender-adana-pizza-plav üstü-pide vs. hariç hiç hamburger spariş vermemiştim, artık birdaha da vermem.
  • Stakehouse seven biriyseniz eger smoke house u yedikten sonra paranizi ziyan ettiginizi dusuneceksiniz, benim gibi
  • Roller Toaster kullanıcısına yanıt
    aynı görüşteyim bende hiç sevmedim sevemedim.
  • Mecidiyeköy cevahirin yanındaki burger de smokehouse yedim. Hiç beğenmedim tadını. Stakehouse daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.