Burger king tıkla gelsin'i çoğu kişi bilir. İyi mi kötü mü diye tartışamayız çünkü her şube çalışanı farklı oluyor. Antalya konyaaltı'ndaki şube ise berbat.Sipariş versem mi vermesem mi diye çelişkiye düştüm çünkü geciken yemekler malesef yemeklikten çıkmış oluyor farklı bir tada kavuşuyor. Pizzacıyı aradım açmadılar. BK ara gelsin i aradım müşteri temsilcisini bağlıyoruz, kayıt altına alıyoruz, kariyer düşünüyorsan şu numarayı ara diye saçma sapan şeyler söyleyerek kapatmama neden oldu. Bende tıkla gelsin'e üye oldum ve hamburgeri söyledim sağolsunlar iki hamburger ve iki patatesi (patatesler garibim pörsümüş emekliliğe ayrılmış) tam 1 saat 20 dakikada getirebildiler soğuk bir şekilde. Yorumlara aldırmadım abartıyorlar bunlar diye düşünmüştüm ama haklılarmış. Gelen kuryeye sordum neden geç geliyor acaba diye verdiği cevap ise kurye arkadaş yoğunluktan deyip kurye arkadaşımız kaza yaptı o yüzden dedi bir şey diyemedim (eğer doğruysa geçmiş olsun). Benim tek merak ettiğim bir insan bir işi sallamazsa anca bu kadar gecikir nasıl beceriyorlar bu kadar geç çıkarmayı. Hepimiz biliyoruz ki 5-7 dk arası gittiğimiz yerden menümüzü alıp yemek yemeye başlıyoruz . Neden, neden. Acaba ya boşver şimdi erken götürürsek bunlar tekrar söyler geç götürelim bir daha alışveriş yapmayasın mı diyorlar anlamıyorum ki.