Şimdi Ara

BURGER KING ZAMLARI (2018) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
7.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam gerçekten ağır kolelik bu yaptığım. Çocuk bakıyorum sabahın köründe uyanıp birini okula götürüyorum. Diğeri zaten biri dürtmüş gibi 7'de dikiliyor. 5 yaşında çocuksun derdin ne sabahın köründe uyanırsın be adam. Ayrıca benim çalışma sistemimde vergi bu paraya dahil değil ekstra vergi de vermem gerekiyor. Ama en azından, kalacak yerim dahil aldığım paraya. Bildiğiniz kole hayatı gerisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam vasıfsız demişsiniz, gıda mühendisiyim ve burda psikoloji okuyorum. Burda öğrenci değişim programı vizesi ile kaldığım için çalışma şartları var. Onları karşılamakta zor. Her yerde çalışamıyoruz. İnsanin bir yerde kendini geliştirebildiği kadar geliştirmesi lazım. Onun da fırsatı zorluk çekmekten geçiyor.
    Edit: İki doktorun evinde kalıyorum. İkisi de onloloji uzmanı, birinin oxford diğerinin de ohio state üniversitesi ( dünyanın en iyi 10 üniversitesi arasında) geçmişi var. Kadın 12000$ adam 14000$ alıyor. Ama hayatları gerçekten güzel diyebilirim 50 yil mortgage ile kredi çekmisler kosk gibi evde kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platinone -- 24 Ocak 2018; 6:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercektende biraz sacma olacak ama bende yurt disinda en son besler sucugu 8 euroya alirdim 11 euro olmus agzim acik kaldi almanyada hic bu kadar pahalanmamis diyorlar peynir sucuk kasar vs cok pahalanmis bbiletler bile dunyada biseylere asiri harcama yapiliyor savasami yoksa gocmenleremi bilmyiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.