sende yetenek var arkadaşım. bu yeteneğini televizyon kanallarına anlatmalısın yada izletmelisin
Alıntıları Göster
bu kadar beklemiyodum
quote:
Orijinalden alıntı: metalysm
bu kadar beklemiyodum
Alıntıları Göster
Çok teşekkür ederim. Bu kadar seveceğinizi ben de tahmin etmiyordum. Bekle beni Akıllı Tv geliyorum :D
Saygılar...Gökhan...
quote:
Orijinalden alıntı: ::Battousai::
Çok teşekkür ederim. Bu kadar seveceğinizi ben de tahmin etmiyordum. Bekle beni Akıllı Tv geliyorum :D
Saygılar...Gökhan...
Alıntıları Göster
video guzel olmus da bı kız araya gırıp okuz felan dıoo klasık vıdeo parazıtı galıba
quote:
Orijinalden alıntı: sunshin
video guzel olmus da bı kız araya gırıp okuz felan dıoo klasık vıdeo parazıtı galıba
Alıntıları Göster
güzel olmus
quote:
Orijinalden alıntı: sunshin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sunshin
quote:
Orijinalden alıntı: Romen Diyojen
quote:
Orjinalden alıntı: sunshin
Alıntıları Göster
süperdi.
quote:
Orijinalden alıntı: eleanor
süperdi.
Alıntıları Göster
saçma birşey bekliyordum.ama gerçekten güzel.taklit yeteneğin iyiymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: özzer
saçma birşey bekliyordum.ama gerçekten güzel.taklit yeteneğin iyiymiş.
Alıntıları Göster
güzel güzel idare eder
tebrikler çok süper
quote:
Orijinalden alıntı: propesyonel
güzel güzel idare eder
tebrikler çok süper
Alıntıları Göster
Taklit olarak güzel ama kendin gibi olsan daha iyi olur Yani taklitci olma derim. Biliyorsun ki buyuk komedyenler taklitcilikle degil kendi caba ve yetenekleriyle biryerlere geldiler
quote:
Orijinalden alıntı: hackercesur
Taklit olarak güzel ama kendin gibi olsan daha iyi olur Yani taklitci olma derim. Biliyorsun ki buyuk komedyenler taklitcilikle degil kendi caba ve yetenekleriyle biryerlere geldiler
Alıntıları Göster
Burada amaç komedyenlik değil taklit yapmak .
Çok iyisin bu konuda saygılar .
quote:
Orijinalden alıntı: L1zArd
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: L1zArd
bir insan neden birisinin taklidini yaparak biryerlere ulaşmak ister ki... fazla uzatmaya gerek yok...
Bende türkü söylerim mesela kendime örnek aldıgım kişiler elbette var fakat tutupta o kişileri taklit etmem. Bilmiyorum yapı meselesi heralde...
quote:
quote:
bir insan neden birisinin taklidini yaparak biryerlere ulaşmak ister ki... fazla uzatmaya gerek yok...
Bende türkü söylerim mesela kendime örnek aldıgım kişiler elbette var fakat tutupta o kişileri taklit etmem. Bilmiyorum yapı meselesi heralde...
Alıntıları Göster
süpersin qanqa(gaffır)
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hackercesur
quote:
O arkadaşın amacı bir yerlere ulaşmak değil ama . Arkadaşları arasında çektiği bir video yu paylaşmış bizlerle o kadar . Uzatmayalım .