sende yetenek var arkadaşım. bu yeteneğini televizyon kanallarına anlatmalısın yada izletmelisin
bu kadar beklemiyodum
Çok teşekkür ederim. Bu kadar seveceğinizi ben de tahmin etmiyordum. Bekle beni Akıllı Tv geliyorum :D
Saygılar...Gökhan...
video guzel olmus da bı kız araya gırıp okuz felan dıoo klasık vıdeo parazıtı galıba
güzel olmus
quote:
Orjinalden alıntı: sunshin
video guzel olmus da bı kız araya gırıp okuz felan dıoo klasık vıdeo parazıtı galıba
süperdi.
saçma birşey bekliyordum.ama gerçekten güzel.taklit yeteneğin iyiymiş.
güzel güzel idare eder
tebrikler çok süper
Taklit olarak güzel ama kendin gibi olsan daha iyi olur Yani taklitci olma derim. Biliyorsun ki buyuk komedyenler taklitcilikle degil kendi caba ve yetenekleriyle biryerlere geldiler
Burada amaç komedyenlik değil taklit yapmak .
Çok iyisin bu konuda saygılar .
quote:
Orjinalden alıntı: L1zArd
bir insan neden birisinin taklidini yaparak biryerlere ulaşmak ister ki... fazla uzatmaya gerek yok...
Bende türkü söylerim mesela kendime örnek aldıgım kişiler elbette var fakat tutupta o kişileri taklit etmem. Bilmiyorum yapı meselesi heralde...
süpersin qanqa(gaffır)
quote:
Orjinalden alıntı: hackercesur
quote:
Orjinalden alıntı: L1zArd
bir insan neden birisinin taklidini yaparak biryerlere ulaşmak ister ki... fazla uzatmaya gerek yok...
Bende türkü söylerim mesela kendime örnek aldıgım kişiler elbette var fakat tutupta o kişileri taklit etmem. Bilmiyorum yapı meselesi heralde...
O arkadaşın amacı bir yerlere ulaşmak değil ama . Arkadaşları arasında çektiği bir video yu paylaşmış bizlerle o kadar . Uzatmayalım .