Suanda tatildeyim BC cdlerini yanimda getirdim ama 4. cd yi unutmusum elinde temiz BC 4. cd linki olan varsa link atabilirse çok makbule geçer. Simdiden tesekkürler
yok mu hiç kimse????
anca gereksiz bilgilere cvp verilen giderek gereksizleşen bir forum olmaya adım adım gidio?
warlock imba ırk hunter/mage ... talent yardım Burning legion oynayanlar (oynadığım en kötü server oyun oynamayı bilen türklerin az olduğu kötü oyuncularla dolu server + şerefsizlerinde çok olduğu polonyalı + türk) Druidten tank olur mu Şu videoyu izleyin Yok artık ....
Login old downlader çalışsın ve bişeyler çekmeye başlasın. 5-10Mb çekince downloaderı kapat, sonra downloaderın kaydetiği dizinde zart zurt.mpq gibi dosyalar göreceksin, Elindeki CDlerde de aynı dosyalar mevcut, CDden dosyları (CDlerdeki tüm MPQ dosylarını) o dizine kopyala ve üzerine yaz de. Sonra downladeri yeniden çalıştır eksik olan 4. CD den downlada başlar...
Bana bi yardım borcun var şimdi :) Hangi lvl hangi charların var? Söyle sana soracak soru bulurum ben herşeyi öğrenmek istiyorum :)
Hadi kolaygelsin, umarım yardımcı olabilmişimdir.
NOT: illegal olan rapidsha.re linkide vardı ama bulamadım şimdi. Bu yöntem çalışmaz ise bi PM at o zaman kesin bulurum, şuan işteyimde...
saol abi kralsın ama biraz geç oldu 800mb indirdim int cafenin bilgisayarına :-) Valla bende lvl 70 paladin var buraya geldim epic mace alamadan onun için kasıom oynamak için:-)sölemesi ayıptır lower city exalted olacamda:-) sonra gelsin arena ortamları:-) gerçekten çok saol şimdi onu deneyecem
paladin talent yardım:-)
seyyar kolay gelsin :)
saol abi hunter işi bitti benim için şimdi paladin power:-) sen nasılsın abi hunter 70 yaptın mı:-)
Yok yapmadım BC almadım ama bana hediye geldi şimdi başlasam mı diye düşünüyorum hatta sordum foruma da :) Yardımcı oluyor sağolsun arkadaşlar..
hehehehe hunter talent yardım konusu açarsın sen şimdi:-) abi blood elf hunter ezer tavsiye ederim ama PVP namında yoksa yinede hunter auto shot power:-) dert yok tasa yok uzaktan takılıon abi paladin ile işkence bom/bok/bow .... healmış bilmem ne hunter kral gerisi yalan:-)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme