Şimdi Ara

burning crusade 4.cd linki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suanda tatildeyim BC cdlerini yanimda getirdim ama 4. cd yi unutmusum elinde temiz BC 4. cd linki olan varsa link atabilirse çok makbule geçer. Simdiden tesekkürler

• yok mu hiç kimse????
  • anca gereksiz bilgilere cvp verilen giderek gereksizleşen bir forum olmaya adım adım gidio?

warlock imba ırk
    hunter/mage ... talent yardım
    Burning legion oynayanlar (oynadığım en kötü server oyun oynamayı bilen türklerin az olduğu kötü oyuncularla dolu server + şerefsizlerinde çok olduğu polonyalı + türk)
    Druidten tank olur mu
    Şu videoyu izleyin
    Yok artık ....
  • http://www.wow-europe.com/shared/downloads/protected/burningcrusade/pc/WoW-BurningCrusade-enGB-Installer-downloader.exe

Login old downlader çalışsın ve bişeyler çekmeye başlasın. 5-10Mb çekince downloaderı kapat, sonra downloaderın kaydetiği dizinde zart zurt.mpq gibi dosyalar göreceksin, Elindeki CDlerde de aynı dosyalar mevcut, CDden dosyları (CDlerdeki tüm MPQ dosylarını) o dizine kopyala ve üzerine yaz de. Sonra downladeri yeniden çalıştır eksik olan 4. CD den downlada başlar...

Bana bi yardım borcun var şimdi :)
    Hangi lvl hangi charların var? Söyle sana soracak soru bulurum ben herşeyi öğrenmek istiyorum :)

Hadi kolaygelsin, umarım yardımcı olabilmişimdir.

NOT: illegal olan rapidsha.re linkide vardı ama bulamadım şimdi. Bu yöntem çalışmaz ise bi PM at o zaman kesin bulurum, şuan işteyimde...

• saol abi kralsın ama biraz geç oldu 800mb indirdim int cafenin bilgisayarına :-) Valla bende lvl 70 paladin var buraya geldim epic mace alamadan onun için kasıom oynamak için:-)sölemesi ayıptır lower city exalted olacamda:-) sonra gelsin arena ortamları:-) gerçekten çok saol şimdi onu deneyecem
  • paladin talent yardım:-)
  • seyyar kolay gelsin :)
  • saol abi hunter işi bitti benim için şimdi paladin power:-) sen nasılsın abi hunter 70 yaptın mı:-)
  • Yok yapmadım BC almadım ama bana hediye geldi şimdi başlasam mı diye düşünüyorum hatta sordum foruma da :) Yardımcı oluyor sağolsun arkadaşlar..
  • hehehehe
    hunter talent yardım konusu açarsın sen şimdi:-) abi blood elf hunter ezer tavsiye ederim ama PVP namında yoksa yinede hunter auto shot power:-) dert yok tasa yok uzaktan takılıon abi paladin ile işkence bom/bok/bow .... healmış bilmem ne hunter kral gerisi yalan:-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.