Şimdi Ara

Burning crusade ' de binek üstünde saldırınca Binekten otomatik iniyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wow classic denemek için cok populer korsan bi servera girdim. Binek üstündeyken skill atınca binekten düşmüyordu. burning crusade de bu düzeltildi mi

• Burning Crusade'le alakası yok, Vanilla zamanında da binek üzerinde savaşma diye bir şey yoktu. Serverda bug vardır.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Hayir diyorum ki mesela binek ustundeyken rakibe skill atinca dusup sonra atiyordu.
    Wow classicte once binekten inilmen sonra skill stman gerekiyor demek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Hayir diyorum ki mesela binek ustundeyken rakibe skill atinca dusup sonra atiyordu.
    Wow classicte once binekten inilmen sonra skill stman gerekiyor demek istiyorum
    Hıı anladım.
    Valla benim hatırladığım kadarıyla binek üstündeyken skill kullanınca otomatik olarak binekten inip skille başlıyordu her zaman. Ayrıca binekten inme tuşuna basıp sonra skille basmak gerekmiyordu. Yani yine serverda bug olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 23 Mart 2020; 8:19:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• (vanilla)binek efektini bozmuyor diye hatırlıyorum. skill basmıyor yani.hata veriyor. sonraki patchlerde binek efektini bozup başarılı şekilde skill atıyordu diye hatırlıyorum.
    eğer hatırladığım gibiyse macro yazılabilir. /dismount gibi.

bu kadar ince ayrıntıya nasıl takıldınız onuda anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 23 Mart 2020; 14:50:48 >
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Addon u varmis bide yeni ogrendim alt f4 koyma sebebimdir hani

• macro yapabılırsınn.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.