Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Çok eski ve epey dolu Genshin Impact hesabı Satın Al 2 Temmuz 2022 23:46 1 1 Çok eski ve epey dolu Genshin Impact hesabı Hesapla doğrudan ilgilenen birkaç kişiyle temasımdan ve epey şanslı birkaç Kazuha dileği sonrasında, en azından şimdilik hesabı satmaktan vazgeçtim. Yine bu sebeple hesabın içeriğine ait görüntü ve detayları buradan paylaşmama ve silme kararı aldım. Buna rağmen ilgilenenler olursa özelden iletişime geçebilirler. Herkese bol şans.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İlanda belirtilen X670 & B650 çipsetli AM5 ITX anakartlar aranıyor Silverstone Sugo16 ve Cooler Master NR200P kasa arıyorum! Çok eski ve epey dolu Genshin Impact hesabı 2014'ten beri aktif ve dolu dolu, EU sunucusunda Hearthstone hesabı