Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İlanda belirtilen X670 & B650 çipsetli AM5 ITX anakartlar aranıyor Satın Al 20 Eylül 2024 01:03 1 1 İlanda belirtilen X670 & B650 çipsetli AM5 ITX anakartlar aranıyor Elimde kullanılmamış, global garantili, kutu içeriği tam MSI B650i EDGE WiFi anakart mevcut olup, istediğiniz takdirde aradığım 4 spesifik modele karşılık (gerekirse üstüne de para) takas da edebiliriz. MSI kartın fiyatını 8 binden sayacağım. Öncelik sırasına göre aradıklarım:1) Gigabyte B650I Aorus Ultra2) Asrock Phantom Gaming B650E PG-ITX3) Asus ROG Strix B650E-I WiFi ITX4) Asus ROG Strix X670E-I WiFi ITXBunların dışındakilerle ilgilenmiyorum. Anakartın kutulu ve eksiksiz içerikli olması şart. Yurt içi alındıysa garanti ve faturasının olması tercihimdir. Bu koşulları göz önünde bulundurarak teklif vereceğim.Samsun içi elden teslim alabilirim. İlden ile kargoda ücreti ben karşılarım. Öğleden sonradan akşama kadar müsaitim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İlanda belirtilen X670 & B650 çipsetli AM5 ITX anakartlar aranıyor Silverstone Sugo16 ve Cooler Master NR200P kasa arıyorum! Çok eski ve epey dolu Genshin Impact hesabı 2014'ten beri aktif ve dolu dolu, EU sunucusunda Hearthstone hesabı