Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
2014'ten beri aktif ve dolu dolu, EU sunucusunda Hearthstone hesabı
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
2.5 ay oynamadım, son 2 haftadır girmeye çalıştım ama artık zevk almıyorum. Yeni birkaç legendary vs var, sayıları az ama ne sayasım var ne yazasım. Horde vs. alliance etkinliğinin Ocak 7'deki 1. çekilişine yoklukta katılmadığım için sadece Vanndar Stormpike var. Alan alır, almayan mesaj atmasın. Fiyatı değiştirmiyorum ama bundan bir dirhem aşağıya da satmam hele de TL ile.
Esenlikler.
Hesap hala kullanılmakta ve hala satılık. Yeni olan biten herşeyi anlatmayayım ama yaklaşık 12 bin dust değerinde Wild kartları yaptım. Bunlardan 8 bin kadarı standartta da oynanabilen kartlara gitti. Onun dışında paketlerden gelen tomarla epic 3-4 tane de legendary var. Prime ile gelen 4 tane daha var. Yakın zamandaki yamadan sonra dust refund yapıldı yaklaşık 7 bin değerinde. Oyundaki her iki geleneksel modda da rekabet edebileceğiniz desteler yapmanız mümkün. Bu 2 aydır yüksek derece legend kasıyorum Mecha'thun ile, oyunda zevk aldığım şeylerin hala mevcut olduğunu bilmek güzel ve gazlayıcı bir motivasyon oldu. Hesapla ilgilenenler özelden irtibata geçebilirler. Fiyat konuşulur, takas hala geçersizdir.
Herkese bol şans.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X