Şimdi Ara

2014'ten beri aktif ve dolu dolu, EU sunucusunda Hearthstone hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 2014'ten beri aktif ve dolu dolu, EU sunucusunda Hearthstone hesabı

Merhaba, ücretsiz isim değiştirme hakkı bulunmayan, Naxxramas'tan beri aralıklarla aktif şekilde kullandığım ve sadece Hearthstone oynadığım Battle.Net hesabımı satıyorum. Hesapla ilişikli başka oyun yoktur. World of Warcraft ile Hearthstone oyuncularına sağlanan binek ve kart arkası gibi promosyonların hiçbirisi kullanılmamıştır. Hesap hatırladığım kadarıyla bilimum 4 defa legendary rütbesine ermiştir. Oynayacak vakit ve heves kalmadığından mütevellit, bilhassa son zamanlarda saatlerce oynamaktan ziyade arada bir girilip durumlar idame ettirilmektedir, ki hesap içerikten geri kalmasın diye.

Resimlerde de görüleceği üzere, hesap tam bir koleksiyondan uzak olmasına rağmen epey doludur. 228 kalıcı ve 25 core set olmak üzere 253 legendary vardır. Hangis silah, hangisi minion, hangisi büyü, hangisi hero kartı resimde bellidir. Kart arkaları, coin'ler, portreler ve klas seviyeleri de galeride mevcuttur. Hesapta içerik sabotajı tehlikesine dayanarak kesinlikle iade kabul edilmez. Takas kabul edilmez. Alıcının ödemesi kesinleştikten sonra hesap teslim edilir, gerekli mail ve telefon değişiklikleri karşılıklı yapılır.

Spesifik bir set veya kart için mesaj atabilirsiniz. Birkaç ay önceki koleksiyonumun ekran görüntüleri de arşivde bulunmaktadır. Yanında 'outdated' yazanlar eskidir fakat fazla bir şey değişmemiştir. İyi alışverişler, esenlikler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1990 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 2.5 ay oynamadım, son 2 haftadır girmeye çalıştım ama artık zevk almıyorum. Yeni birkaç legendary vs var, sayıları az ama ne sayasım var ne yazasım. Horde vs. alliance etkinliğinin Ocak 7'deki 1. çekilişine yoklukta katılmadığım için sadece Vanndar Stormpike var. Alan alır, almayan mesaj atmasın. Fiyatı değiştirmiyorum ama bundan bir dirhem aşağıya da satmam hele de TL ile.

Esenlikler.

• Hesap hala kullanılmakta ve hala satılık. Yeni olan biten herşeyi anlatmayayım ama yaklaşık 12 bin dust değerinde Wild kartları yaptım. Bunlardan 8 bin kadarı standartta da oynanabilen kartlara gitti. Onun dışında paketlerden gelen tomarla epic 3-4 tane de legendary var. Prime ile gelen 4 tane daha var. Yakın zamandaki yamadan sonra dust refund yapıldı yaklaşık 7 bin değerinde. Oyundaki her iki geleneksel modda da rekabet edebileceğiniz desteler yapmanız mümkün. Bu 2 aydır yüksek derece legend kasıyorum Mecha'thun ile, oyunda zevk aldığım şeylerin hala mevcut olduğunu bilmek güzel ve gazlayıcı bir motivasyon oldu. Hesapla ilgilenenler özelden irtibata geçebilirler. Fiyat konuşulur, takas hala geçersizdir.

Herkese bol şans.

• satılık mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.