Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Silverstone Sugo16 ve Cooler Master NR200P kasa arıyorum! Satın Al 17 Eylül 2024 16:49 1 1 Silverstone Sugo16 ve Cooler Master NR200P kasa arıyorum! Dilerseniz önce kendi gönlünüzden geçen fiyatı söyleyin, ben de kutu içeriği, fatura, garanti ve kozmetik açıdan durumunu değerlendirip fiyatınıza karşılık teklif vereceğim. Önceliğim ve tercihim Silverstone'dan yana. Ölücü değil gerçekçiyim.Ekleme: Güç kaynağı bulunmuştur, artık aramıyorum. Kasa hala aranıyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İlanda belirtilen X670 & B650 çipsetli AM5 ITX anakartlar aranıyor Silverstone Sugo16 ve Cooler Master NR200P kasa arıyorum! Çok eski ve epey dolu Genshin Impact hesabı 2014'ten beri aktif ve dolu dolu, EU sunucusunda Hearthstone hesabı