Şimdi Ara

[SATILDI] Cooler Master H500 ARGB Kasa Sadece İzmir İçi Fan Fiyatına Kasa Dip Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Cooler Master H500 ARGB Kasa Sadece İzmir İçi Fan Fiyatına Kasa Dip Fiyat

Ürün daha 3-4 aylık sıfır ayarında garantisi devam ediyor sinerjiden almıştım.. Kutusu fazlalık yapıyor diye attım kutu hariç herşey eksiksiz vidalarına kadar duruyor. İki paneli olan kasa ister mesh kullanın ister diğer türlü ben diğer türlü kullanıyorum evimiz cok tozlu olduğu için.

Ön fanlar cooler master Cooler Master SickleFlow 200 ile değiştirilmiştir sadece fanın tanesi 1 bin 1200 lira arası iki adet alınmıştır faturalıdır. Daha 1-2 ay oldu alalı.3 sene garantisi var.

Arka egzoz fan da Be quet sessiz kasa tahliye fanı ile değiştirilmiştir kutusundadır. O da daha 1-2 ay oldu.

Sadece bu üçü zaten 2500 tl yapıyor en az..

Hepsi içinde

3000 lira son fiyat daha düşmeyecek! sırf fanlar sadece 2500 lira zaten.. Bedava fiyata veriyorum.. Hesap yapın kendim 4900 aldım + 2000 lira 200mm fanlar ikisi + 400 lira be quet fan 7300 liraya geliyor..

[SATILDI] Cooler Master H500 ARGB Kasa Sadece İzmir İçi Fan Fiyatına Kasa Dip Fiyat

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• resimleri atabilir misin hocam .

• carteryusuf kullanıcısına yanıt

Dm atın hocam ciddi alıcıysanız whatsapptan atayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.