Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 19 ay garantili Thermaltake TG500 (beyaz) kasa - SADECE İZMİR içi. Satın Al 28 Ağustos 2024 00:50 1 1 SATILIK 19 ay garantili Thermaltake TG500 (beyaz) kasa - SADECE İZMİR içi. Herkese iyi forumlar.PC oyunculuğunu tamamen bıraktığım ve konsol oyunculuğuna geçtiğim için tüm PC parçalarını satıyorum. İlanda gördüğünüz kasa da bunlardan biri.30 Mart 2024 tarihinde Vatan Bilgisayar İZMİR - Karşıyaka şubesinden satın aldığım bilgisayar kasasını 2.el olarak satıyorum.Kasanın kutusu duruyor fakat köpükleri maalesef yok. Bunun dışında ben RGB kasa sevmediğimden ilk aldığımda tüm RGB'lerini iptal etmiştim. Bunu en başından belirteyim.Kasa ile beraber gelen beyaz renk 140mm fanların 3 tanesi üst kısımda monteli durumda. Ön tarafta ise 3 adet ARCTIC Bionix F140 fan takılı ve bunlar fan başına 104 CFM hava üflüyor. Egzost fan olarakta ARCTIC Bionix P140 fan mevcut. Fanları 8 Nisan 2023 tarihinde hepsiburada'dan satın aldım ve halen garantili durumdalar. Fanlarda fiyata dahildir.Yukarı da yazdığım gibi PC oyunculuğunu tamamen bıraktığım için artık bu parçalara ihtiyacım kalmadı. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.Fanların tüm kutuları dahil teslim edeceğim.Kasanın özelliklerine resmi linkinden bakabilirsiniz. >> Thermaltake Ceres 500 TG ARGB Snow Mid Tower ChassisÜrün resimleri:----------------Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Mart 2026 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK 19 ay garantili Thermaltake TG500 (beyaz) kasa - SADECE İZMİR içi. SATILDI - 21 ay garantili NOCTUA NH-U12A CPU soğutucu - SADECE İZMİR içi