Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Focal Bathys, Sıfır, TR garantili, İzmir elden, 24.500,-TL Satın Al 2 Aralık 2024 17:04 1 1 Focal Bathys, Sıfır, TR garantili, İzmir elden, 24.500,-TL Selam dostlar Takas düşünmüyorum..Fiyat: 1,- TLİzmir Vatan Bilg. Bornova Şubesi'ne gelebilirseniz, istediğim ürünün alınması şeklinde 3 taksit imkanı sunabilirim.Garantiden sıfırı ile değiştirilen kulaklıktır. Açılmamış vakumlu ambalajındadır. Amazon Türkiye'den alınmış olup TR distribitörü olan Hifilife çıkışlıdır. Garantisi sürmektedir. İzmir elden satmak istiyorum. İş durumuma ve gününe göre Tepekule iş merkezi veya Üçyol'dan elden teslim edebilirim. Şehir dışına kargoya vermeyi düşünmüyorum. İyi günler dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Focal Bathys, Sıfır, TR garantili, İzmir elden, 24.500,-TL [SATILDI] 12600k işlemci-satılmıştır. [SATILDI] Airpods Pro 2. nesil İzmir elden satılık sıfır açılmamış kutu -