Şimdi Ara

SATILDI - 21 ay garantili NOCTUA NH-U12A CPU soğutucu - SADECE İZMİR içi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI - 21 ay garantili NOCTUA NH-U12A CPU soğutucu - SADECE İZMİR içi

Herkese iyi forumlar.

PC oyunculuğunu tamamen bıraktığım ve konsol oyunculuğuna geçtiğim için tüm PC parçalarını satıyorum. İlanda gördüğünüz CPU soğutucu da bunlardan biri.

10 Mayıs 2024 tarihinde Amazon Almanya üzerinden satın almış olduğum NOCTUA NH-U12A CPU soğutucusu 2. el olarak satılıktır.

Fiyat 2.000 TL

Kutu içeriği tam ve eksiksizdir. Faturası ve garantisi mevcut. 10 Mayıs 2026 tarihine kadar da garantisi bulunmaktadır. 13700K ile beraber 3 ay kullandım. 60C'yi dahi geçmemişti işlemci sıcaklığı.

En baştan belirteyim. Fake hesap değilim, forum kültürüm ve vaktin de olmadığı için PC'yi tamamen dağıttığımdan sırf bu parçaları satabilme adına bu hesabı açmış bulunmaktayım. Yaşım da 45.

Almak isteyen arkadaş özel mesaj ile ulaşsın, cep numaramı yazacağım ve karşılıklı konuşup anlaşarak alışverişi yapalım.

Sadece İZMİR içi elden satış yapmak önceliğimdir. Ürünü birinci elden görerek alışverişimizi yapalım.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Ürün resimleri:

----------------

SATILDI -  21 ay garantili NOCTUA NH-U12A CPU soğutucu - SADECE İZMİR içi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Mayıs 2026 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Ürün @neotiger isimli arkadaşımıza satılmıştır. Geciken yanıtlar için kusura bakmayın, hastane işlerim yüzünden yazamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.