beyler bende paralı serwer şifresi war ve bu serwera nasıl gireceğimi bilmiyom. serwer ismi burning legion charım lwl40 assasian yardımcı olursanız bende size yardımcı olurum
c:/program files/wow/realmlist.wtf dosyasını notpad'le aç, oraya" set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com " yaz. sonra acc ismi ve şifrenle oyuna gir (GameVersion -> 1.7.1
msn i verirsen çok rahat hallederiz
quote:
Orjinalden alıntı: knightus3654
beyler bende paralı serwer şifresi war ve bu serwera nasıl gireceğimi bilmiyom. serwer ismi burning legion charım lwl40 assasian yardımcı olursanız bende size yardımcı olurum
shadow1987_31@hotmail.com
Kullanacağın şifrenin EU serverdemi yoksa US serverdemi olduğunu yazmamışsın, buna göre yüklemen gereken patchler değişeceğinden oyuna girişinde sorun yaşayabilirsin. Assassain derken rouge yi kastettin sanırım
arkdaslar orjınal wow aldım ama gb almısım bazı arkdasılarım gb aldıgım ıcın avrupa servelerında oynayamacagımı soyluyorlar dıer servelarda pıng cosar felan dıyor lar dogrumu lutfen ayrdım cı olun
pingi etkilemez us ya da gb olması, bağlanırsa sorun olmaz
Arkadaslar benimde Burning Legion la ilgili bir iki sorum olcak :
1- Serverı Burning Legion olarak sectim, ama servera hic kuyruga girmeden girdim aksam 6 civarında. Acaba sans mı yoksa baska servera mı gırdık?
2- Kuyrukta beklemeden girdikten sonra "/who" komutu cektim, ama sadece benim gibi level 4-5 civarı 6 kisi gordum. Benim bildigim /who komutuyla serverdaki herkes gozukmuyor mu? Yoksa sadece bulundugunuz bolgedeki insanları mı gosteriyor?
Cunku forumlardan okudugum kadarıyla Burning Legionun cok kalabalık bi server olması gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme