Şimdi Ara

Burning Legion - Passive Aggressiva - Oyuncu alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burning Legion da oynayan, yeni başlayacak olan ya da ara vermiş olan ve başlamayı düşünen arkadaşları bekliyoruz.

Guild olarak kuruluşumuz 1 yıl olmuştur. Haziranda progresslere ara verip yaz tatiline girdik. 15 Eylül de Progressler tekrar başlayacaktır.

Şuan da aktif olarak 10 kişi varız. Herkese kapımız açıktır. Yeni başlayacak olan arkadaşlarla bizzat ilgileneceğim. Her türlü oyuncu guildimize başvurabilir.

Battle.net(Blizzard App) : Lemola#21884 bana ulaşabilirsiniz.

İletişim programımız discord'dur.

Guildimizin yaş ortalaması 28'dir.

Burning Legion Horde olarak oynuyoruz ve gayet güzel sakin bir topluluğu vardır. Pazar fiyatları tamamen standarttır.

Özellikle ihtiyaç olan bir konum yoktur(Tank,hps,dps olarak) dilediğinizi seçip gelebilirsiniz. Eskiden oynayıp tekrar başlamak isteyen arkadaşlar değişimleri ve şuan ki durumlarıda anlatabilirim. Class olarak.

Başlıca kurallar :
    1- Argo yasak.
    2- Dps skada meter paylaşımı yasak ve diğer düşük dps li oyuncuları aşağılamak ya da bilirsiniz işte klasik Türk wow guildi muhabbetleri yasak.
    3- Guild içi destek önemli.

iyi forumlar dilerim.

• selam, guild hala aktif mi? tekrar başlamak gibi bir düşüncem var, burning legionda karakterim yok, ara ara oynamışlığım var ( lvl kasıp bırakmak zorunda kaldım ) böyle bir topluluk hala devam ediyorsa tekrar başlayacak olursam tercih sebebi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufur -- 5 Mart 2018; 11:19:42 >
  • Merakımdan soruyorum; ola ki tam kadro oyuncu toplandınız hepside yeni mouse click oynuyor, ne yapacaksınız bu durumda ? ki paylaşmasına da gerek yok, herkes görüyor kimin ne yaptığını + karaktere de bakılabiliyor.
    yani bir noktadan sonra alnımda bir damar beliriyor bende de.
    -------
    Yeni oyuncuları sırtlayan kişilere ayrı bir saygı duyuyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 7 Mart 2018; 1:20:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin yazdığı üzere konuşuyorum.Guildin top sıralamaya girip , hardcore semi-hardcore vs. olacağını yazmamış.Böyle bir amaçları varsa veya ileride oluşursa o oyuncuları devre dışı bırakıp yollarına devam ederler zaten.O yüzden mouse click olayı , keybindingler vs. önemli değil bana göre.Ki mouse click yapmayanlar bile saçma sapan keybindingler-macrolar yapabiliyorlar, bizzat Guild raid lideri olduğum zamanlarda gördüğüm şeyler bunlar.

Bende iki soru sorayım konu sahibine ,

Loot sistemi nasıl olacak? (Zar mı atılacak? Raid lideri kendisi mi dağıtacak yoksa addon mu kullanılacak vs?)
    Bende Lich king - Catacylsm zamanında Burning Legion Alliance tarafında oynardım.Server ölünce değiştirmiştim.Soruma gelecek olursak Burning Legion gibi ölü bir serverda (şuanki durumunu cidden bilmiyorum , ama ölü diye hatırlıyordum.) oyuncu bulma sıkıntısını vs. nasıl halledecekler? Çünkü yeni başlayan oyuncular genelde bu tarz low population serverlara gelmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 7 Mart 2018; 3:51:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.