Şimdi Ara

Burning Legiondan free migration

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu server artık çok kalabalık ve benim gibi biraz geriden gelenler için zor oluyo Agamaggan,Burning Blade veya Spinebreaker serverlarından birinde beni kabul edebilecek enazından karaz yapabilen bi türk guildi varsa geçiş yapacagım bu serverlarda olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim bu arada cvplarda serverın lag durumu ve populationdanda biraz bahsederseniz sevinirim...

• bilgisi olan varsa iyi olur =)
  • Spinebreaker'a gelme...Türklerin alayı bencil.Guilde alıcaz başvuru yap siteye derler ama sadece kendi tanıdıklarını alırlar.Bir kaç kere başıma geldi...Olanlarda arkadaş guildi ve boşu boşuna zamanını harcamanı tavsiye etmem.
  • ne demek bencil. ben de spinebreaker dayım. benden yardım isteyen kimseyi geri çevirmedim. kardeş gelirsen bekleriz. daha önce karazhan farmlayan guildimiz dagıldı. su anda yeni bir oluşumdayız, senin de gelmen iyi olur. imzamdaki nicklere mesaj atabilirsin gelirsen
  • walla gelmek isterdim ama ben alliance dayım sen sanırım hordesun :) başka yorum yapacak kimse yokmu yau ??
  • ona dikkat etmemişim :) ally tarafında türk guildleri goruyorum ama ne durumlara hiç bilmiyorum. serverda %70e %30 luk bi horde ally oranı var. ancak world pvp bittiği için pek muhim değil bu. tek sorun karazhanın önüne camp kuruyor horde :) ally zor giriyor içeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ne demek bencil. ben de spinebreaker dayım. benden yardım isteyen kimseyi geri çevirmedim. kardeş gelirsen bekleriz. daha önce karazhan farmlayan guildimiz dagıldı. su anda yeni bir oluşumdayız, senin de gelmen iyi olur. imzamdaki nicklere mesaj atabilirsin gelirsen

Biliyorum.Hammer of Horde'den bahsediyorsun snaırım.Fakat orası tamamen Türk değil malesef.Yabancı arkadaşlar guildde çok küfür ettikleri için çıkmıştım.Darkrunner nickim...Belki görmüşsündür guildde çünkü 2-3 günde gördüklerim yetti.Türklere laf yok,ama ben çıkarkende dediğim gibi hepsi Türk olsa eyvallah.Ama yabancı muhabbeti,hele birde ffs,wtf diyeni hiç çekilmiyor.Shadowian isimli karakterinle konuştum gibi hatırlıyorum ben.Öyleyse iyi bir tesadüf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 25 Temmuz 2007; 22:11:07 >

• Ben benim Pala'yı Agamaggan'a gönderdim...Hazır bele$ten BL'den kurtulma $ansı varken güzel oldu bayağı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ne demek bencil. ben de spinebreaker dayım. benden yardım isteyen kimseyi geri çevirmedim. kardeş gelirsen bekleriz. daha önce karazhan farmlayan guildimiz dagıldı. su anda yeni bir oluşumdayız, senin de gelmen iyi olur. imzamdaki nicklere mesaj atabilirsin gelirsen

Biliyorum.Hammer of Horde'den bahsediyorsun snaırım.Fakat orası tamamen Türk değil malesef.Yabancı arkadaşlar guildde çok küfür ettikleri için çıkmıştım.Darkrunner nickim...Belki görmüşsündür guildde çünkü 2-3 günde gördüklerim yetti.Türklere laf yok,ama ben çıkarkende dediğim gibi hepsi Türk olsa eyvallah.Ama yabancı muhabbeti,hele birde ffs,wtf diyeni hiç çekilmiyor.Shadowian isimli karakterinle konuştum gibi hatırlıyorum ben.Öyleyse iyi bir tesadüf

hatırlıyorum ben seni :) ben officer oldugum için bana mesaj atmıştın sen :) şu anda o sorun çıkartanların çoğu çıktı guildden. türklere bi şekilde laf anlatabiliyorsun ama yabancının da noobu hiç çekilmiyor. şu anda guild chat gayet sessiz :) keşke biraz daha sabretseydin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.