Şimdi Ara

The Rest-Horde-Twisting Nether

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9/9hc ve 6/9m. Mythic ve hc raidlerimiz için her classdan alım yapıyoruz. Sakin bir ortamda raid yapmak isteyenleri guildimize bekleriz.

Oyun id: Endless#2134

www.wowprogress.com
    WoW Guild The Rest @ Twisting Nether :: WoWProgress - World of Warcraft Rankings
    https://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/The+Rest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessThe1st -- 16 Ağustos 2024; 20:25:6 >

• up

• Merhaba hocam guilde nerden giriş yapabiliriz ? IStrongArmyI#2386 battle tagım. Twisting netherdayım. 390 ilvl m+ dungeonlara baslamak için ekip arıyorum. Yaş 29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meddah5 -- 16 Haziran 2023; 14:5:39 >
  • up

Sezon 3 'de Mythic ve hc raidlerimiz için oyuncu aramaktayız. Tüm classlardan alım yapıyoruz. M+ içinde oyuncu almaktayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessThe1st -- 19 Ekim 2023; 0:18:20 >
  • Merhaba, Ekledim hoşgeldin

• Ezio#2825 ekleyebilirmisiniz basvuruda attim karakter ismi EzioAuditore ama shadowlands bu yana oynamıyordum simdi tekrar döndüm yeni paket diye :( suan icin casual ise görüsmek isterim

• Yeni paket için oyuncu alımlarımız devam ediyor.

• Selamlar, arkadaşım tank(dh/druid ya da dk seçecek) ben ise caster dps(warlock ağırlıklı ya da mage) oynayacağım. Bu oyunun zevki raid yaparak çıkıyor, ikimiz de raid konusunda tecrübeli insanlarız birkaç paket oynamadık ama oynadığımızda performans olarak çok iyiydik. Pugla uğraşmak istemiyor insan, işi bilen insanlarla oynayıp halletmek kadar temizi yok. Bu classlara/speclere alımınız varsa gelmek isteriz, çok aktif olarak oynayacağız yeni pakette.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Selam, oyun içinden ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.