arkadaşlar bu oyunda en iyi puanı ahngi hareketle alıyoruz classic series in son yarısına geldim 40 bin puan istiyor ama 30 binden sora imkansız hale geliyor 1dk da 30bin yapmak
sanırım karşı yönden burnout chain ile drift yapman lazım hiç durmadan...
Hocam bende burnout oynuyorum günlerdir şu an %86'dayım. Bi kaç güne kadar oyun bitecek. "Dominator Challenge" yarışını kastediyorsun sanırım. Bu yarış "Maniac" modudur. Yani serinin son etabı. Burdaki amacın kaya kaya puan toplamak. Ancak kayarken Burnout katsayısını da sürekli arttırmalısın. X2, X3, X4 şeklinde burnout durumun artıyor. Yani turbo. Bu katsayı ne kadar çoksa yaptığın driftlerdeki puanlarında o kadar katlanıyor. Kat sayının artması da sadece driftle olmuyor. Arabaların yanlarından geçince, karşı şeride girince artış daha kolay oluyor. Ve tabi ki en çok artış arabayı kaydırmada oluyor. Burnout katsayın X1 ve X2 dolaylarında seyrederse zor yaparsın o puanı. Bir yere çarptığında da bu katsayı sıfırlanır. O yüzden çarpmadan gitmek en önemli mesele. Oynaya oynaya alışacaksın. İlk zamanlar bende zorlanıyordum sonra alıştım. Son bölümde yada ondan önceki bir bölümde tam 617.000 puan yaptım maniac modunda ve katsayısı X23'e kadar çıktı. Bölümü hiç durmadan, çarpmadan kaya kaya bitirdim
saolun arkadaşlar şimdi çözdüm olayı hızlı giderken frenede basmam gerekiyomus drift deli puan yapıyorum suan 40 bin lik yarısı 90bin le gectim :D
quote:
Orjinalden alıntı: jaydee
saolun arkadaşlar şimdi çözdüm olayı hızlı giderken frenede basmam gerekiyomus drift deli puan yapıyorum suan 40 bin lik yarısı 90bin le gectim :D
Bu oyuna bayılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme