Şimdi Ara

burnout nasıl yapılır! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
67.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ama arada geçen süre içinde burnout'u çözdüm
  • merhaba..
    eğer aranızda tam olarak bilen varsa cevaplandırırsa çok sevinirim..
    ford connect 75 beygir ön çekişli arabada burnout nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevirim..
  • arabayı yavaş yavaş değil aniden kaldır mesela gaza basılı tut 2500 devire kadar debriyajı bırakırken gaz ver ön teker sarmaya başlar

sürekliliği nasıl sağlarsın bilmiyorum o kadar fazla uzun olmaz zaten 75hp ile
  • Ford connect sorusu için ve diğer bildiğimiz piyasa araçlarında punto focus ve benzeri önden çeker arabalarda teker yakmanın en basit yolunu anlatıcağım
    1.Hafif yukarı eğimli bir yol bulunur
    2.Yolda hız kesici tümseklerden olmalıdır
    3. Arka tekerin ön kısmını tümsege dayanır
    4.El freni ilahi bir kuvvetle çekilir
    5.Vites bire alınır
    6.Gaza sonuna kadar basılır ve motor iyice hazırlanır
    7.Gaz sonuna kadar basılıyken ayak gazdan kalkmadan bir anda debriyajdan tamamen çekilir
    8.Bu şekilde teker patlayana kadar yakabilirsiniz :)
  • herkes burnout yapıyor şuraya bak.. bende 215 lastik fiyatlarını inceliyorum hangisini alsamda daha uzun ömürlü olsa diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

herkes burnout yapıyor şuraya bak.. bende 215 lastik fiyatlarını inceliyorum hangisini alsamda daha uzun ömürlü olsa diye

0 Lastiği yakıcak hagli yok milletin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

daturkishulan hocamın anlattığı arkadan itişli otomatik ve arka kampanalı araçlar için geçerli.
    Senin yapman gereken( önden çekişli bir araca sahip olduğunu tahmin ediyorum ) el frenini iyice çektikten sonra normal vitesi takıp gazlamak. Bunu yaparken direksiyon hareketleriyle aracın burnunu sağa sola da kaydırabilirsin. Dar alanlarda park ederken pratik oluyor önden çekişli araçlar için.

hee araç önden çekişse zaten insan nasıl burnout yapılacağını yokuşta elfreniyle kakmaya çalışırken kendi kendine öğreniyo

Arkadaşımın yorumunu bizim aracı hatırlayıp güldüm 2012 doblo 1,6 vardı,ticarette kullanıyoduk,yokuşlu kalkışlarda lastik kokusunu almaya bayılıyodum

• araç 1.6 tofaş arkadan itişli sol ayak tam debriyajda sağ ayağın parmak ucu frende topuğu gazda yavaşça debriyajdan çektiğimde baskı balatanın kokusu geliyo ya gaza köküne kadar asılmadığımdan yada sert debriyajdan çekmediğimden ayağımı yapan varsa bu araçla detaylı bilgi verirse sevinirim kavşakta 70 dereceye kadar yanlayabiliyorum u dönüşünü yanlayarak alabiliyorum bide su lastik yakma olayını kavradık mı tamamdır arkaya iki çıkma lastik alıp yakıcam anasını satiyim
  • Arkadan çekişli araçla burnout yapmak ıstıyorsan R ye almak lazım ha yok arkadan itişli araçla yapacaksan 1. vitesi tavsiye ederim. ( ince mesaj içerir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Arkadan çekişli araçla burnout yapmak ıstıyorsan R ye almak lazım ha yok arkadan itişli araçla yapacaksan 1. vitesi tavsiye ederim. ( ince mesaj içerir )

Arkadan cekis
    Arksdan itiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neydi bu şimdi ? arkadan çekiş arkadan itiş ? Hani bunu söylediniz diye komik mi oldunuz burası forum ve forumun gereği yardımlaşmak birbirimize yardımcı olmaktır. Bu amaç dışında muhabbet arıyorsanız mahalle kahveleri sizin gibi insanlarla dolu denginiz orda lütfen forum amacını saptırmayın
  • Boyle şeyleri bilgisayar oyunlarında yapın.

• Hort hayirli olsun.

• Burhan kullanıcısına yanıt
    benım pederde de l300 var ufak caplı patınaj cekıyom arada ama burnout yapmaya cekınıyom sımdı bı sakatlık olmasın dıye arabaya onemlı bı zararı dokunurmu kı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.