Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

BURNOUT PARADISE PC http://www.criteriongames.com/packs/pc.php

videoda var
    PC'de gece gunduz degisimi ve online modlarda olacak galiba

Burnout Paradise™ (ÇIKTI)

göz kamaştırıcı ...
  • Belli bir süre tam sürüm özellikte olacak denilmiş ama ne kadarlık bir süre acaba ?
  • demo olayını bende tam anlayamadım, EA full oyunu indirmeye sunacak ama süreli mi olacak ? ya malum gruplar bu bu süre olayını kaldırısa ne olacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

Orjinalden alıntı: gokseltr

Paradise'ı X360'da oynamıştım. Özellikle hasar modellemeleri şu ana kadar yapılanların en iyisi. Fakat sistemleri bayağı kasacağına kesin gözüyle bakıyorum.

falatout ile kıyasladığında hasar modellemesi olarak hangisi daha aşr basıyo ???

Evet, bu kıyaslamaya verilecek cevap hasar modelleme kalitesi açısından önemli

Bu resimler sorularınıza yanıt olur mu?

1 senedir xbox360'ta oynuyorum ve hasar modellemesi bu resimlerdekinden bile çok daha güzel.

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

demo olayını bende tam anlayamadım, EA full oyunu indirmeye sunacak ama süreli mi olacak ? ya malum gruplar bu bu süre olayını kaldırısa ne olacak ?

herkez bedava orjinal oyun elde etmiş olucak .. ama böyle bir salaklığı bukadar gelişmiş bi korsancılık ve orjinal kırma sistemi olduğu bir zamanda yapmazlar heralde ... eskiden olsa anlarım ama nekadar muhteşem bi sistem kurabilirlerki GTA yı kırmak çok zor olucaktı neoldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokseltr

Paradise'ı X360'da oynamıştım. Özellikle hasar modellemeleri şu ana kadar yapılanların en iyisi. Fakat sistemleri bayağı kasacağına kesin gözüyle bakıyorum.

falatout ile kıyasladığında hasar modellemesi olarak hangisi daha aşr basıyo ???

Evet, bu kıyaslamaya verilecek cevap hasar modelleme kalitesi açısından önemli

Bu resimler sorularınıza yanıt olur mu?

1 senedir xbox360'ta oynuyorum ve hasar modellemesi bu resimlerdekinden bile çok daha güzel.

tamam dostum onu anladım da bunun yüzde kaçı pcye yansıyıcak ???

• quote:

O kadarını ben bilemem ama PCye kalite kaybı olmadan çıkacağını düşünüyorum, aksi takdirde hiç çıkarmazlardı bence.
  • Oyun güzel görünüyor ama ea var işin içinde, sadece dağıtıcı olsa da mide bulandırmaya yetiyor.
  • quote:

quote:

O kadarını ben bilemem ama PCye kalite kaybı olmadan çıkacağını düşünüyorum, aksi takdirde hiç çıkarmazlardı bence.

İnş dediğin gibi olur arkadaşım .. merakla bekliyoruz ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Oyun güzel görünüyor ama ea var işin içinde, sadece dağıtıcı olsa da mide bulandırmaya yetiyor.

EA firmasının özellikle son zamanlarda çıkardığı kendi oyunları iğrenç olsalarda (Dead Space kaliteliydi bir tek) dağıtıcısı olduğu oyunlar çok kalitelidir. Örneğin birkaç gündür Mirror's Edge oynuyorum bu kadar mükemmel ve eğlenceli oyun çok azdır, konsol bölümündeki başlığına bakarsan oynayıpta beğenmeyen hatta hayran olmayan kimse yok, PClere çıkınca herkes görecek zaten. Burnout serisi ise kendini son derece ispatlamış bir oyundur hatta birçok kişinin sırf bu seriyi oynayabilmek için PS2 aldığını biliyorum, EA genelde bu tarz kaliteli serileri konsollara saklar ya da Fifa gibi PCye çöp versiyonlarını çıkarır (konsollardaki Fifa çok çok farklı). Sorun EAde değil EAin konsol-pc politikasında, ben hala burnout gibi demirbaş serilerden birinin son oyununu PClere nasıl çıkarttıklarını merak ediyorum, benim bildiğim EA yarış veya spor tarzında bu denli kaliteli bir oyunu PCye çıkartmazdı.

Herneyse oyunu oynayıpta beğenmeyen pek kimseye rastlamadım, her burnout oyunu çok iyidir (aslında bu oyun son burnout oyunları içerisinde belkide en zayıf olanı, eskileri daha eğlenceliydi, bunun sebebi de yarışlardaki aşırı serbest harita). Parantez içerisinde söylediğim için belirteyim, oyunun belki de tek eksisi yarış anlarında dahi harita tamamen açık yani yanlış tarafa dönerseniz veya dönüşü kaçrırsanız rakiplerinizi yakalamanız zor oluyor çünkü onlar bu konuda hata yapmıyorlar, oyuna biraz alışınca bu sorun olmuyor ancak başlarda zorlanabilirsiniz, tabi bir de iyi tarafı var tüm harita açık olduğundan diğer arabaların gittiği yol yerine çok daha kestirme bir yol üretebiliyoruz ve farkatabiliyoruz ama arkamızdan gelenler genelde bizi takip ediyorlar. Herneyse oynayınca göreceksiniz ama şu kadarını söyleyeyim uzun zamandır PCye bu kadar kaliteli bir yarış oyunu çıkmadı.

• burnout serisi 1 codemaster yarış oyunları 2 diyorum
  • nfs undercoverdan güzel olacağı belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

nfs undercoverdan güzel olacağı belli

bence bu kıyaslama yanlış... undercoverın tadı farklı ... kıyaslıyıcaksan flatout serisi ile kıyasla
  • Berbat bir port olmasında.
  • Burası pc oyunları bölümü, dolayısıyla ben pc oyunlarından bahsediyorum. Pc versiyonunun kötü olması EA ile alakalı değil
    EA'in konsol politikasıyla alakalı derken politikayı belirleyen kim EA değil mi ki? EA pc'lere kötü oyun yapması yapamadığından değil kasıtlı olarak yapmamasındandır. Reload scene üyeleri bile nefret ediyor, hiç gereği yokken ea'ye ithafen madde eklemişler oyun ilk defa baslarken cıkan not ekranında . Gereksiz yavaşlığa sebep olan kod gördüklerinde fixlediklerini tahmin ediyorum. EA insanları koyun gibi kendi çıkarlarına göre yönlendirmeye çalışıyor. Benim karşı oldugum şey işte bu. EA tarihin en seviyesiz oyun firmasıdır. Rockstargames de ortak oldu son zamanlarda.

quote:

quote:

Oyun güzel görünüyor ama ea var işin içinde, sadece dağıtıcı olsa da mide bulandırmaya yetiyor.

EA firmasının özellikle son zamanlarda çıkardığı kendi oyunları iğrenç olsalarda (Dead Space kaliteliydi bir tek) dağıtıcısı olduğu oyunlar çok kalitelidir. Örneğin birkaç gündür Mirror's Edge oynuyorum bu kadar mükemmel ve eğlenceli oyun çok azdır, konsol bölümündeki başlığına bakarsan oynayıpta beğenmeyen hatta hayran olmayan kimse yok, PClere çıkınca herkes görecek zaten. Burnout serisi ise kendini son derece ispatlamış bir oyundur hatta birçok kişinin sırf bu seriyi oynayabilmek için PS2 aldığını biliyorum, EA genelde bu tarz kaliteli serileri konsollara saklar ya da Fifa gibi PCye çöp versiyonlarını çıkarır (konsollardaki Fifa çok çok farklı). Sorun EAde değil EAin konsol-pc politikasında, ben hala burnout gibi demirbaş serilerden birinin son oyununu PClere nasıl çıkarttıklarını merak ediyorum, benim bildiğim EA yarış veya spor tarzında bu denli kaliteli bir oyunu PCye çıkartmazdı.

Herneyse oyunu oynayıpta beğenmeyen pek kimseye rastlamadım, her burnout oyunu çok iyidir (aslında bu oyun son burnout oyunları içerisinde belkide en zayıf olanı, eskileri daha eğlenceliydi, bunun sebebi de yarışlardaki aşırı serbest harita). Parantez içerisinde söylediğim için belirteyim, oyunun belki de tek eksisi yarış anlarında dahi harita tamamen açık yani yanlış tarafa dönerseniz veya dönüşü kaçrırsanız rakiplerinizi yakalamanız zor oluyor çünkü onlar bu konuda hata yapmıyorlar, oyuna biraz alışınca bu sorun olmuyor ancak başlarda zorlanabilirsiniz, tabi bir de iyi tarafı var tüm harita açık olduğundan diğer arabaların gittiği yol yerine çok daha kestirme bir yol üretebiliyoruz ve farkatabiliyoruz ama arkamızdan gelenler genelde bizi takip ediyorlar. Herneyse oynayınca göreceksiniz ama şu kadarını söyleyeyim uzun zamandır PCye bu kadar kaliteli bir yarış oyunu çıkmadı.

• quote:

Burası pc oyunları bölümü, dolayısıyla ben pc oyunlarından bahsediyorum. Pc versiyonunun kötü olması EA ile alakalı değil
    EA'in konsol politikasıyla alakalı derken politikayı belirleyen kim EA değil mi ki? EA pc'lere kötü oyun yapması yapamadığından değil kasıtlı olarak yapmamasındandır. Reload scene üyeleri bile nefret ediyor, hiç gereği yokken ea'ye ithafen madde eklemişler oyun ilk defa baslarken cıkan not ekranında . Gereksiz yavaşlığa sebep olan kod gördüklerinde fixlediklerini tahmin ediyorum. EA insanları koyun gibi kendi çıkarlarına göre yönlendirmeye çalışıyor. Benim karşı oldugum şey işte bu. EA tarihin en seviyesiz oyun firmasıdır. Rockstargames de ortak oldu son zamanlarda.

Yanlış ifade ettim sanıyorum, ben de EA bunu kasten yapıyor demek istmiştim, yapmak istemediği için değil. Ama şundan emin olabilirsinki NFS gibi bazı seriler için konsol-pc ayrımı yok, iki platformda da oyunlar berbat.

Burnout PC versiyonunu isteselerde mahfedebileceklerini sanmıyorum, umarım yanılmam. Zaten Criterion Games mahfetmelerine izin vermez.

NOT: EA firmasını eskiden çok severdim, özellikle Fifa 99 zamanlarında, artık ben de sinir olmaya başladım. Şimdilerde 1. Capcom 2. Ubisoft'tur bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 17 Aralık 2008; 14:54:10 >

• çok şükür nfs gibi ezik oyundan kurtulucaz anlamına geliyor bu haber
  • tam bir adrenalin oyunu sabirsizlikla bekliyorum
  • 3 şubat 2009 da yazıyor çıkış tarihi. yaklaşık 1.5 ay kalmış
  • Beyler Grand Tourismo 'dan haber yokmu yaw,Pc için çıksada bayram etsek.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.