Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kalmış, az..
  • Hala bekliyoruz... zaten bir bu oyun birde codemaster f1 oyununu merakla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Hala bekliyoruz... zaten bir bu oyun birde codemaster f1 oyununu merakla bekliyorum

senmi ben mi :D birde CM Dirt 2
  • Test Drive Unlimited havası var sanki oyunda birazcık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Test Drive Unlimited havası var sanki oyunda birazcık.

olacak okadar.
  • quote:

Alakası yok
    NFS ve Flatout karışımı desek daha doğru olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

quote:

Alakası yok
    NFS ve Flatout karışımı desek daha doğru olur...

Hakkaten alakası yokmuş.
  • Oyun tarihinin en zevkli araba yarışı serisi olması dışında en güzel arabalara sahip oyun olduğunu belirtmek istiyorum, ama bu son oyunun en mükemmel özelliği online özelliği, inanılmaz zevkli umarım PCde online multiplayer vardır (takip etmediğim için bilmiyorum).
  • EA, tanıtım amacıyla yeni oyunu Burnout Paradise’ın demosunu tam sürüm olarak yayınlıyor! Nasıl mı ?

Oyun dünyasında rekabet kızıştıkça, üreticiler oyunlarının tanıtımı daha etkili bir şekilde yapmak için birbirleri ile yarışır hale geldiler. Ve sonunda EA, yenilikçi bir adım atarak oyunun demosunda hiçbir kısıtlamaya gitmemeye karar verdi. Burnout Paradise’ın demosu tüm özellikleri açık bir şekilde oynanabilir olarak yayınlanacak. Tabi belli bir süre için…

Burnout Paradise™ (ÇIKTI)

Oyundaki tüm yarışlar ve çok oyuncu desteğini belli bir süre dilediğiniz gibi oynayabileceksiniz. Yazılım dünyasında zaman sınırlı shareware programlara alışığız ama oyunlar için genellikle özellik kısıtlamalı demolar tercih ediliyordu. İlk kez EA, ücretli bir oyunun tüm özelliklerini oyunculara açık olarak dağıtacak ve belli bir süre her şeyi kendileri test etmelerine olanak verecek. Oyun Şubat 2009'da çıkacak.

Alıntıdır: CHIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 12 Aralık 2008; 16:37:12 >

• süper haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

bu nası bi sistem isterki bu ?

Pc nde hangi kalitede oynayacağını bu siteden bakabilirsin

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuF

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

bu nası bi sistem isterki bu ?

Pc nde hangi kalitede oynayacağını bu siteden bakabilirsin

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

bu sitede burnout yok

ayrıca hayatımda gördüğüm en sallama site

crysis açmaz diye gösteriyordu mediumda hiç takılmadı maşallah.

• Oyunun nasıl bir sistem isteyeceği merak konusu
  • Oyun konsollara çıkalı çok oldu yani eski sayılabilecek bir oyun dolayısıyla fazla sistem isteyeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 12 Aralık 2008; 21:24:19 >
  • Paradise'ı X360'da oynamıştım. Özellikle hasar modellemeleri şu ana kadar yapılanların en iyisi. Fakat sistemleri bayağı kasacağına kesin gözüyle bakıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

insallah sistem dostu olur.. ;(

hele bi çıksında
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokseltr

Paradise'ı X360'da oynamıştım. Özellikle hasar modellemeleri şu ana kadar yapılanların en iyisi. Fakat sistemleri bayağı kasacağına kesin gözüyle bakıyorum.

falatout ile kıyasladığında hasar modellemesi olarak hangisi daha aşr basıyo ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

Paradise'ı X360'da oynamıştım. Özellikle hasar modellemeleri şu ana kadar yapılanların en iyisi. Fakat sistemleri bayağı kasacağına kesin gözüyle bakıyorum.

falatout ile kıyasladığında hasar modellemesi olarak hangisi daha aşr basıyo ???

Evet, bu kıyaslamaya verilecek cevap hasar modelleme kalitesi açısından önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

Evet, bu kıyaslamaya verilecek cevap hasar modelleme kalitesi açısından önemli

ben şahsen flatout serisinin hasar modellemisini pc için muhteşem buluyodum çünkü en popilel yarış oyunu NFS bu işe hiç bulaşmadı ve bulamıyıcakta öyle gözüküyor ama insan kullandığı arabanın hasar görmesini istiyo ya ...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.