Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Portechine

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Harika haber!
    Criterion Games sonunda Burnout oynamak isteyen PC sahiplerini görmüş demek ki. Çıkınca NFS'in pabucu dama atılacak.

Bekle Kardeş NFS daha son kozu olan UnderCover i piyasaya sürmedi o çıksın ondan sonra bu konu hakkında tartışırız.
    NFS Undercover'ın videolardan iğrenç ötesi olacağı belli, hiçbir şey beklemiyorum o oyunumsudan.

• motorlarda varsa süper oyun olcak rakip tanımıyorum şuan için
  • Vaybe ben bu oyunun pc ye çıktığını yeni öğreniyorum :S
  • 3. oyunu uzun süre oynamaıştım, arcade yarış oyunu nasıl olur göstermiş adamlar, yanınızda kapışabileceğiniz bir arakadaşda varsa tadındsan yenmez
  • sağlam bir oyun pc ye gelmesi iyi olacaktır.
  • Sabırsızlanıyorum....
  • Bide pc oyunculuğu ölüyor felan diye yumurtluyor bazı arkadaşlar. Bana bir iki sene önce bornout pc ye gelecek deselerdi kesinlikle inanmazdım. Konsolu olan arkadaşlar oyunun tadını çıkarıyor senelerdir, pc için gerçekten iyi bir haber. NFS in işinin bittiğini kabul edemiyor bazı arkadaşlar ama öyle güzel yarış oyunları çıktı ki EAnın eskiden yaptığı gibi bir devrim yapması lazım, yoksa nfs de kalite kalmadı malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Vay anasını Burnout serisininin PC'ye çıkacağını rüyamda görsem inanmazdım, PC oyuncuları için çok iyi oldu bu.

http://criteriongames.com/article.php?artID=197

Gerçekten pc oyuncuları için süper bi haber, ps3'de hala oynarım en baba araba yarışlarından biridir.

• Bu oyunu aynı pc den 2 kişi oynayabilirmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

gece gunduz degisimi var

http://www.gametrailers.com/player/40164.html

gece çok güzel olmuş... çok beğendim
  • video çok iyi. oyun baya uzun olcak gibi.
  • video için saol çokiyi olcak bu oyun
  • video çok klas..beklediğim oyun ların başında geliyor bu oyun artık...
  • oyun ne oldu yaa :D pc için gelicekti ses yok soluk yok :D
  • yeni resim-video yok sadece.

bir aksilik olmazsa 2009 un başlarında çıkacak. uzun süredir pc için uğraşıyorlar. çıkınca büyük övgüler alması olası...
  • ben bi deniim nası oyunmuş
  • Burnout gerçekten çok başarılı bir yarış oyunu bence bugüne kadar yapılmış en iyi üç oyun arasına girebilir
    pc mi upgrade mi etsem yoksa ps3 mü alsam diye tıkanıp kaldığım anda beni ps3 almam için kışkırtan sebeplerden biriydi ( pc mi up ettim sonunda :D )
    tanım olarak oyunu tanımayan pc kullanıcısı arkadaşlar için Grid e benzer grafikler ve oynanış şekliyle Flatout un karışımı bir oyun diyebilirim

ama kesin olan bir şey varki Grid in tahtına aday olarak görüyorum ve çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ben bi deniim nası oyunmuş

oyun çıktımı la
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.