Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte en sevdiğim yarış oyunu.doğru yolu buldu koçum benim.herzaman sevdiğim firmadır criterion games ( black, burnout)
  • tam olarak ne zaman çıkar nede olsa ps3 ve xbox versiyonu var port edilmesi ne kadar sürerki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 17 Mayıs 2008; 21:32:26 >
  • Gametrailers'da çıkış tarihi olarak 31 Mart 2009 yazıyordu. Doğruysa oyun port olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 17 Mayıs 2008; 21:36:49 >
  • Süper haber askerden de yeni gelmiştim bu haber ilaç gibi geldi arkadaşlar ama inşallah sistem canavarı olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

Süper haber askerden de yeni gelmiştim bu haber ilaç gibi geldi arkadaşlar ama inşallah sistem canavarı olmaz..

olacak gibi.
  • sonunda salak nfs'den kurtulucaz.burn out mükemmel bir oyun yarış platformu için. güzel haber
  • Xbox360 'da oynama fırsatı bulamamıştım, PC'ye geliyor olması sevindirici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Vay anasını Burnout serisininin PC'ye çıkacağını rüyamda görsem inanmazdım, PC oyuncuları için çok iyi oldu bu.

http://criteriongames.com/article.php?artID=197

Doğru diyorsun.Burnout'un PC ye çıkması gerçekten iyi oldu.NFS'ye azılı bir rakip çıktı.

öyle diyosunda zaten burn oout paradise nin yayımcısı zaten ea yanı kazanan yine ea nfs bence bu oyunun yanınca 0 kalır çünkü yapımcı başka..Vallaha aklımdan bile geçemzdi bu oyunun pc için çıkacağı ağlamak istiyorum artık pc nin değeri galiba yavaş yavaş anlaşılıyor

• bu oyun çıkınca nfs serisi unutulur, ea'de nfs pro street gibi saçma sapan oyunlar yaptığı için oturup ağlar bi köşede
  • ben ps2 de baya burnout oynamıştım ama pek beğenmemiştim
  • 2 Kişilik oynanıyormu bu oyun ?
  • flatout a alternatif. tabi bu daha iyi.
  • gelicek hepsi gelicek gta4 dahil buna
  • o kadar ekran kartları sistemler boşa mı gidecek tabiki oyun çıkaracaklar
  • haziranda geliyormuş süper olacak
  • inş çıkarda bizde seviniriz
  • artık nfs serisine baglı kalmıycaz
  • fake felan değildir inş.:):) bekliyoruz hep beraber hangi ay çıkacağı belli mi?
  • ps3 de oynuyorum 1aydır
    grafikler çok iyi hele mustang r2 ile çalıştırması yokmu motoru bile siz çalıştırıyorsunuz sinema efektleri kullanılmış baya bi sağlam oyun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.