Şimdi Ara

Büro kullanımı için Notebook önerisi (10K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Allah'ın izniyle avukatlık için büro açmak üzereyim. Word, excel vesaire programları çalıştırabilecek, video izlerken donma yapmayacak (film izlenmeyecek, hani oldu ki diye söylüyorum), donma yaparak beni utamdırmayacak bişey olması yeterli. Yüksek depolama alanına ihtiyacım yok. 128 gb SSD bile yeterli olur. Fazlasına ihtiyacım yok. Ekran kartı olmasa bile olur.

Bütçem mak. 10.000 TL. TL'nin değersizliği saolsun hepsinde celeron işlemciler var ve ben zerre anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 9 Kasım 2022; 11:52:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Birileri bu konuları bir gün illa gezecek ve kendisi için araştıracaktır diye aldığım ürünün linkini ekliyorum.

Tercih sebeplerim:
    Yorumlarda bir tane kötü değerlendirme yok. Hızlı olduğundan özellikle bahsedilmiş. Freedos olması sayesinde en az bi 1000 lira fiyat kırılmıştır. 10.000'liklerle hemen hemen aynı özelliklerdeyken 5.000 civarı olanlarla aradaki farka değecek özellik farkları var. Örneğin Casper n350 zaten güvenilmez bir markayken bir de mağazada bizzat kontrol ettiğimde ssd'nin varlığına rağmen yavaş kaldığını görmüştüm.

5.000 küsüratlara olan avantajları:

128 》256 SSD
    Celeron 》i3 işlemci
    768 》1080p çözünürlülük

Asus kalitesi ve güveni. Şık da bir cihaz.

Link:

https://www.hepsiburada.com/asus-x515ja-ej2137-intel-core-i3-1005g1-4gb-256gb-ssd-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00000H2DU9?url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.