Şimdi Ara

Büro Yönetimi ve Yönetici asistanlığı nasıl bölüm? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
39.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu bölüme kayıt oldum (Ceyhan Meslek Yüksek Okulu)
    Çok fazla kız var dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Bende bu bölüme kayıt oldum (Ceyhan Meslek Yüksek Okulu)
    Çok fazla kız var dediler

olsun sen okumaya bak bide kpss çak kamu eleman alırken erkek kadın ayırmıyor
  • up
  • Konu Güncellendi...

Arkadaşlar 1 sene okudum bitti yeni başlayacak arkadaşlara tavsiye verecek olursam mutlaka bu bölümün yanında bir pazarlama ve halkla ilişkiler kursuna gitmeleri halk eğitimde değil daha ünlü bir kursa yazılmaları lazım ben bile maddi durumdan daha yazılamadım ama tecrübelerim sonucunda söylüyorum ayrıca hangi sekreterlik dalıyla uğraşacaksa onun paket programını öğrenmesi lazım hocamız derste 6-7 tane saydı bunlara çok dikkat etmek lazım yani dilplomayla bi yere giremezmişiz birazda bizim gayret etmesi lazımmış özellikle erkeklerin bayanlar malum özel yerlere 2 kuyruk sallayıp girebilir patronun insafına kalmış ama bizim işimiz daha zor bilgi olmadan olmayacak bu bölüme başlamadan bunları göz önüne alın derim ben gelen sene hem okul hemde full kpss kasacağım malum 80 aldıkmı direk atama diye duydum sizde bişeyler yapın ya kaydolun dediklerimi yapmaya özen gösterin yada yaşınız gençse başka bölümü seçin seneye.

• bir erkek okur mu bölümü acil beyler 5-6 saat kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

Konu Güncellendi...

Arkadaşlar 1 sene okudum bitti yeni başlayacak arkadaşlara tavsiye verecek olursam mutlaka bu bölümün yanında bir pazarlama ve halkla ilişkiler kursuna gitmeleri halk eğitimde değil daha ünlü bir kursa yazılmaları lazım ben bile maddi durumdan daha yazılamadım ama tecrübelerim sonucunda söylüyorum ayrıca hangi sekreterlik dalıyla uğraşacaksa onun paket programını öğrenmesi lazım hocamız derste 6-7 tane saydı bunlara çok dikkat etmek lazım yani dilplomayla bi yere giremezmişiz birazda bizim gayret etmesi lazımmış özellikle erkeklerin bayanlar malum özel yerlere 2 kuyruk sallayıp girebilir patronun insafına kalmış ama bizim işimiz daha zor bilgi olmadan olmayacak bu bölüme başlamadan bunları göz önüne alın derim ben gelen sene hem okul hemde full kpss kasacağım malum 80 aldıkmı direk atama diye duydum sizde bişeyler yapın ya kaydolun dediklerimi yapmaya özen gösterin yada yaşınız gençse başka bölümü seçin seneye.

naptınız hocam son durum nedır

• erkek okur kardeşim çünkü benim sınıfımın yarısı erkekti çok rahat okur ama iş imkanı için aynı şeyi diyemem bence git lojistik falan yaz ben gaza geldim yazdım okudum sizde gelmeyin lojistik,dış ticaret özellikle coğrafi bilgi sistemleri çok iyi bölümler ben onları seçmediğim için pişmanım.
  • quote:

erkek okur kardeşim çünkü benim sınıfımın yarısı erkekti çok rahat okur ama iş imkanı için aynı şeyi diyemem bence git lojistik falan yaz ben gaza geldim yazdım okudum sizde gelmeyin lojistik,dış ticaret özellikle coğrafi bilgi sistemleri çok iyi bölümler ben onları seçmediğim için pişmanım.

Coğrafi hakkında bilgi verirmisin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HzHeisenberg

quote:

erkek okur kardeşim çünkü benim sınıfımın yarısı erkekti çok rahat okur ama iş imkanı için aynı şeyi diyemem bence git lojistik falan yaz ben gaza geldim yazdım okudum sizde gelmeyin lojistik,dış ticaret özellikle coğrafi bilgi sistemleri çok iyi bölümler ben onları seçmediğim için pişmanım.

oda arkadaşım o bölümü okudu projeler dışında çocuğun sınavı yoktu paso yatış yani onun dışında iş bulma garantili bir bölüm hani böyle staj falan uğraşmıyosunuz direk sizi alıyolar yeni açıldı o yüzden kent bilgi sistemlerinde çok tutulan bir bölüm puanın tutarsa hiç kaçırma yaz 1.e hayatını kurtar derim.

• quote:

quote:

quote:

oda arkadaşım o bölümü okudu projeler dışında çocuğun sınavı yoktu paso yatış yani onun dışında iş bulma garantili bir bölüm hani böyle staj falan uğraşmıyosunuz direk sizi alıyolar yeni açıldı o yüzden kent bilgi sistemlerinde çok tutulan bir bölüm puanın tutarsa hiç kaçırma yaz 1.e hayatını kurtar derim.

hangi üniversite acaba nette bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi üniversite acaba nette bulamadım

mehmet akif ersoy üni

• Travego42 kullanıcısına yanıt
    ön lisans sağlık okumak daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.