Şimdi Ara

Büro Yönetimi ve Yönetici asistanlığı nasıl bölüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
39.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ailemle bile tartışmaya girdim bu bölüm için okuyan falan varmı nasıl bir bölüm bilen varmı netten araştırdım ama sınıfın yarıdan fazlası kız olur zorluk çekersin falan dediler bulamazsın dediler 2 yıllık bu bölümü okuyan varmı nasıl bir bölüm?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü: Bir Kariyer Yolu

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, işletmelerin sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlamak için hayati öneme sahip bir alandır. Bu bölümden mezun olanlar, ofis ortamlarında idari ve destekleyici roller üstlenebilirler.

İş Olanakları

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünde iş olanakları önü açıktır. İşletmeler, günlük operasyonları yönetmek için nitelikli profesyonellere ihtiyaç duymaktadır. Mezunlar, müşteri hizmetleri temsilcisi, ofis yöneticisi, yönetici asistanı ve idari asistan gibi çeşitli pozisyonlarda çalışabilirler.

Dersler ve Zorluklar

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı, öğrencilere ofis ortamlarında başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar. Dersler arasında iş iletişimi, muhasebe, ofis yazılımı ve proje yönetimi yer almaktadır. Bu derslerin zorluğu değişkenlik gösterir, ancak öğrenciler çalışma ve özveri ile bu zorlukların üstesinden gelebilirler.

Mezunlar ve Yorumlar

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı okuyanlar, genellikle iş bulma konusunda olumlu yorumlar yapmaktadırlar. Mezunlar, işlerinin onları çeşitli sektörlere ve kuruluşlara götürdüğünü ve kariyer yollarında ilerlemelerine olanak tanıdığını belirtmektedirler.

Okumanın Mantığı

Bu bölüm, ofis ortamlarında başarılı bir kariyer yapmak isteyenler için mantıklı bir seçimdir. Mezunlar, iş piyasasında yüksek talep görmekte ve çeşitli roller üstlenme fırsatına sahip olmaktadırlar. Öğrenciler, çalışma ve özveri ile bu programdan mezun olarak kendilerine başarılı bir kariyer yolu açabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

Arkadaşlar ailemle bile tartışmaya girdim bu bölüm için okuyan falan varmı nasıl bir bölüm bilen varmı netten araştırdım ama sınıfın yarıdan fazlası kız olur zorluk çekersin falan dediler iş bulamazsın dediler 2 yıllık bu bölümü okuyan varmı nasıl bir bölüm?

Bende yazıp yazmama arasında kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Arkadaşlar ailemle bile tartışmaya girdim bu bölüm için okuyan falan varmı nasıl bir bölüm bilen varmı netten araştırdım ama sınıfın yarıdan fazlası kız olur zorluk çekersin falan dediler iş bulamazsın dediler 2 yıllık bu bölümü okuyan varmı nasıl bir bölüm?

yaz gitsin en fazla 2 sene çekersin zorluğunu sonra kpss den atanırsın
  • quote:

quote:

quote:

Ayrıca senin aileyi anlamadım, yarısından fazlası kız işte ne güzel He yok istemem dersen git elektrik bölümüne 60 erkek sınıfın tamamı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca senin aileyi anlamadım, yarısından fazlası kız işte ne güzel He yok istemem dersen git elektrik bölümüne 60 erkek sınıfın tamamı

haklısın

• Benımde burası tuttu ama gidip gitmeme konusunda kararsızım boşada okumak istemiyorum 2 yıllık okumassamda 1 senem boşa gidecek sizce ne yapmalıyım bölümün + ları - leri nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • başka konuya yazmıştım aynen yazıyorum.iki yıllığa gitme resmen ezik gözüyle bakıyorlar 2 yıllığa.sevgilim edebiyat okuyordu,ben 2 yıllık işletme yönetimi.bazen milletin konuşmalarını duyardım meslekteki abazalar yine sardı fakülteyi diye.en son dayanamadım 1 ay geçmeden bıraktım bölümü.ayrıca hocalar o kadar öküz ve gıcık ki.bildiğin okul lise gibi sıralar falan.üniversite havası yaşayamıyorsun.başkaları amfilerde ders işliyor sen lise bozması bir binada.hocalar desen ezik hepsi .profersör,doçent falan arama hepsi en düşük kademe hocalar.yalvara yakara 1 ay sonra hazırlık okumaya başladım fen edebiyatta.bu yılda şükür 4 yıllık bir bölüme geçtim.bütün ailem 2 yıllıktan ne olacaksın,2 yıllık için şehir dışında bu kadar masraf yapılır mı diyordu.hatta 2 yıllık okuyana yapı kredi bankası kredi kartı bile vermiyordu.4 yıllıklar çatır çatır alırken 2 yıllıksın sen kefil getir diyordu .2 yıllıklar dolandırıcı,4 yıllıklar namuslu ya.o kadar eziklik yaşadım ki anlatamam.pişman olabilirsin bence seneye tekrar hazırlan gitme.

• 2 yıllık anestezi ilk ve acil yardım gibi bölümler çoğu 4 yıllık bölümlerden daha gözde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugerr

Benımde burası tuttu ama gidip gitmeme konusunda kararsızım boşada okumak istemiyorum 2 yıllık okumassamda 1 senem boşa gidecek sizce ne yapmalıyım bölümün + ları - leri nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim..

Eğer kazandığınız yer devletse bence gidin kayıt yaptırın ve dondurun.Seneye sınav esnasında, öncesinde başınıza kötü şeyler gelebilir.Hep açıkta kalırsınız.Tabi çok uzaksa üniversite,harcı yüksekse falan değişebilir.

http://www.dikeygecis.org/cms/index.php?page=-dgs-lisans-2.html Burada hangi bölümlere dikey geçiş yapabileceğiniz yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 20 Ağustos 2012; 3:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

başka konuya yazmıştım aynen yazıyorum.iki yıllığa gitme resmen ezik gözüyle bakıyorlar 2 yıllığa.sevgilim edebiyat okuyordu,ben 2 yıllık işletme yönetimi.bazen milletin konuşmalarını duyardım meslekteki abazalar yine sardı fakülteyi diye.en son dayanamadım 1 ay geçmeden bıraktım bölümü.ayrıca hocalar o kadar öküz ve gıcık ki.bildiğin okul lise gibi sıralar falan.üniversite havası yaşayamıyorsun.başkaları amfilerde ders işliyor sen lise bozması bir binada.hocalar desen ezik hepsi .profersör,doçent falan arama hepsi en düşük kademe hocalar.yalvara yakara 1 ay sonra hazırlık okumaya başladım fen edebiyatta.bu yılda şükür 4 yıllık bir bölüme geçtim.bütün ailem 2 yıllıktan ne olacaksın,2 yıllık için şehir dışında bu kadar masraf yapılır mı diyordu.hatta 2 yıllık okuyana yapı kredi bankası kredi kartı bile vermiyordu.4 yıllıklar çatır çatır alırken 2 yıllıksın sen kefil getir diyordu .2 yıllıklar dolandırıcı,4 yıllıklar namuslu ya.o kadar eziklik yaşadım ki anlatamam.pişman olabilirsin bence seneye tekrar hazırlan gitme.

Hocam çok haklısında bu sene gitmeme gibi bir lüksüm yok ailem çok baskı yapıyor bi yere gitmem konusunda.
    Şuan 2 şey arasında kaldım AÖF ve Büro yönetimi...
    Açık öğretime hiç sıcak bakmıyordum ama sen böyle anlatınca bürodanda soğudum ne yapayım nereye gideyim hiç bilmiyorum zaten bu bana ders oldu seneye kesinlikle daha iyi bi yer kazanıcam ama olurda kazanamazsam 2 sene kaybım olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

quote:

Benımde burası tuttu ama gidip gitmeme konusunda kararsızım boşada okumak istemiyorum 2 yıllık okumassamda 1 senem boşa gidecek sizce ne yapmalıyım bölümün + ları - leri nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim..

Eğer kazandığınız yer devletse bence gidin kayıt yaptırın ve dondurun.Seneye sınav esnasında, öncesinde başınıza kötü şeyler gelebilir.Hep açıkta kalırsınız.Tabi çok uzaksa üniversite,harcı yüksekse falan değişebilir.

http://www.dikeygecis.org/cms/index.php?page=-dgs-lisans-2.html Burada hangi bölümlere dikey geçiş yapabileceğiniz yazıyor

Devlet ama dondurmaya gerek olduğunu düşünmüyorum çok ahım şahım bi bölüm değil + 2 yıllık bide..

• quote:

quote:

başka konuya yazmıştım aynen yazıyorum.iki yıllığa gitme resmen ezik gözüyle bakıyorlar 2 yıllığa.sevgilim edebiyat okuyordu,ben 2 yıllık işletme yönetimi.bazen milletin konuşmalarını duyardım meslekteki abazalar yine sardı fakülteyi diye.en son dayanamadım 1 ay geçmeden bıraktım bölümü.ayrıca hocalar o kadar öküz ve gıcık ki.bildiğin okul lise gibi sıralar falan.üniversite havası yaşayamıyorsun.başkaları amfilerde ders işliyor sen lise bozması bir binada.hocalar desen ezik hepsi .profersör,doçent falan arama hepsi en düşük kademe hocalar.yalvara yakara 1 ay sonra hazırlık okumaya başladım fen edebiyatta.bu yılda şükür 4 yıllık bir bölüme geçtim.bütün ailem 2 yıllıktan ne olacaksın,2 yıllık için şehir dışında bu kadar masraf yapılır mı diyordu.hatta 2 yıllık okuyana yapı kredi bankası kredi kartı bile vermiyordu.4 yıllıklar çatır çatır alırken 2 yıllıksın sen kefil getir diyordu .2 yıllıklar dolandırıcı,4 yıllıklar namuslu ya.o kadar eziklik yaşadım ki anlatamam.pişman olabilirsin bence seneye tekrar hazırlan gitme.

Hocam çok haklısında bu sene gitmeme gibi bir lüksüm yok ailem çok baskı yapıyor bi yere gitmem konusunda.
    Açık öğretime hiç sıcak bakmıyordum ama sen böyle anlatınca bürodanda soğudum ne yapayım nereye gideyim hiç bilmiyorum zaten bu bana ders oldu seneye kesinlikle daha iyi bi yer kazanıcam ama olurda kazanamazsam 2 sene kaybım olacak...

bütçe varsa uzaktan eğitim olanlar var.ek tercihlerde onları da yazabilirsin.yalnız harçları yüksektir.fakat aldığın diploma açıköğretim gibi olmaz.örgünlerle aynı diplomayı alırsın.dersleri internetten takip ediyorsun ve final zamanı örgünlerle finale giriyorsun.sakaryada 2 gün okula gitme zorunluluğu vardı diğer okullarda yoktu sanırım.benim örgün gelmese uzaktan yazmıştım tercihlerime.

• Ben amfisine banka kredisine carta curta bakmıyorum azıcık aşım belasız başım yaşım olmuş 25 zaten şurda 2 sene okuyup birde kpss yapıştırıp iyi bir devlet kurumunda işe başlamayı istiyorum
  • quote:

Ben amfisine banka kredisine carta curta bakmıyorum azıcık aşım belasız başım yaşım olmuş 25 zaten şurda 2 sene okuyup birde kpss yapıştırıp iyi bir devlet kurumunda işe başlamayı istiyorum

dostum 4 yıl işletme okuyanlar doğru düzgün kpss'de atanamıyor.2 yıllıktan çok şey bekleme.amfisi falan onlar ikinci planda.ama ne okuyorsun dediğinde meslekteyim diyince kimse seni pek saymıyor.ayrıca okulda hıı meslekte misin lafını çok duyarsın.ilk bende aman ne olacak diyordum.o kadar kötü oldum ki 1 ay sonunda dayanamadım bıraktım.hazırlığa geçtim.meslekte ana dersimize giren ingilizce hocası asistan,hazırlıkta boş derslere geliyordu düşün yani.eğitim kalitesi iyi değil yani.hepsi hayattan bezmiş hocalar kaynıyor.ilk gün gidip kimliğimi alacağım memurdan.adam bana yazmayan kalem vermiş.imza atamadım.bu yaşa kadar gelmişsiniz imza atamıyorsun diyor.bir de bunlar üniversiteli olacak demez mi.memurdaki hava dekanda yok.ben de ,bu yaşa kadar gelmişsin yazmayana kalem verip imza atmamı bekliyorsun.sizi de memur olarak atıyorlar deyip çıktım.hocaları,memurları herşeyi cinsti.sen sen ol uzak dur

• iki yıllıkların hepsimi böyle kötü ya ben ek tercihten olursa 2 yıllık okumak istiyorum ama hangi bölümleride yazsam bilmyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optik ile bir bölüm vardı güzel diyorlardı,sağlık,tııbi dökümantasyon,çocuk gelişimi,su altı kaynak,denizcilik,havacılık bunlar güzeldir bildiğim kadarıyla
  • 2 yıllıklarda en sağlam bölümlerden biri Adalet bölümüdür. Bu sene bu bölümüde yazdım YGS-3 puanım 360 tı gelmedi, şimdi 4 yıllığa yerleştim ama Adalet bölümüne hayır demezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

2 yıllıklarda en sağlam bölümlerden biri Adalet bölümüdür. Bu sene bu bölümüde yazdım YGS-3 puanım 360 tı gelmedi, şimdi 4 yıllığa yerleştim ama Adalet bölümüne hayır demezdim.

+1
  • quote:

quote:

quote:

bütçe varsa uzaktan eğitim olanlar var.ek tercihlerde onları da yazabilirsin.yalnız harçları yüksektir.fakat aldığın diploma açıköğretim gibi olmaz.örgünlerle aynı diplomayı alırsın.dersleri internetten takip ediyorsun ve final zamanı örgünlerle finale giriyorsun.sakaryada 2 gün okula gitme zorunluluğu vardı diğer okullarda yoktu sanırım.benim örgün gelmese uzaktan yazmıştım tercihlerime.

Bi araştırayım öyleyse ne nedir ne kadardır felan ona göre kararımı veririm saolasın..

• quote:

quote:

Ben amfisine banka kredisine carta curta bakmıyorum azıcık aşım belasız başım yaşım olmuş 25 zaten şurda 2 sene okuyup birde kpss yapıştırıp iyi bir devlet kurumunda işe başlamayı istiyorum

dostum 4 yıl işletme okuyanlar doğru düzgün kpss'de atanamıyor.2 yıllıktan çok şey bekleme.amfisi falan onlar ikinci planda.ama ne okuyorsun dediğinde meslekteyim diyince kimse seni pek saymıyor.ayrıca okulda hıı meslekte misin lafını çok duyarsın.ilk bende aman ne olacak diyordum.o kadar kötü oldum ki 1 ay sonunda dayanamadım bıraktım.hazırlığa geçtim.meslekte ana dersimize giren ingilizce hocası asistan,hazırlıkta boş derslere geliyordu düşün yani.eğitim kalitesi iyi değil yani.hepsi hayattan bezmiş hocalar kaynıyor.ilk gün gidip kimliğimi alacağım memurdan.adam bana yazmayan kalem vermiş.imza atamadım.bu yaşa kadar gelmişsiniz imza atamıyorsun diyor.bir de bunlar üniversiteli olacak demez mi.memurdaki hava dekanda yok.ben de ,bu yaşa kadar gelmişsin yazmayana kalem verip imza atmamı bekliyorsun.sizi de memur olarak atıyorlar deyip çıktım.hocaları,memurları herşeyi cinsti.sen sen ol uzak dur

Ben geçen sene turizm hazırlık okudum konya beyşehir kampüste 4 yıllık yüksek okul'da vardı gerçekten 4 yıllıkların havası bize bakışları başkaydı ama gelipte 'sen meslekmisin yae' falan küçümseyen olmadı kpss mevzusunada gelirsek geçen seneye bakarsan en çok atanan 2 yıllık bölüm büro yönetimi internetten biraz araştırırsan görürsün yurdum çok güzel okulumda iyi 4 yıllık okula gitmiyorum ama 4 yıllıkların evinden yurdundan daha lüks ailemin oturduğu evden bile daha lüks bir yurtta kalacağım neden bırakayımki dayanacağım şurda 2 yıl kpss ile atanırsam atanırım atanamassam dgs girer sağlık kurumları işletmeciliği falan okur 4 yıla tamamlarım çünkü yaşıma göre benim son şansım bu şans elimden uçup gitmesin istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.