Şimdi Ara

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık sınavsız geçiş yapmak istiyorum bu bölüme, açık öğretimden. 2 yılı bitirdikten sonra 4 yıllığa tamamlarken hangi Lisans bölümlerini seçebiliyorum? Bir de bölüm hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım beklemekteyim. Tavsiye eder misiniz bu bölümü?

• malesef anadolu aöf ten işletme iktisat başka yok.
  • 2 yıllık sigortacılık okuduktan sonra açık öğretimden sınavsız sigortacılık ve risk yönetimi bölümüne geçiş hakkın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VThorne

2 yıllık sigortacılık okuduktan sonra açık öğretimden sınavsız sigortacılık ve risk yönetimi bölümüne geçiş hakkın var

Peki bu bölümün ne gibi iş avantajları var mezuniyet sonrası? Bir de ek olarak Kamu yönetimi hakkında ne düşünüyosunuz?
  • san lorenzo kullanıcısına yanıt
    ben bu bölümü okuyan biri değilim ama çok araştırdım bu sene de tercihlerimin %90'ı sigortacılık olacak. İş konusuna gelirsek açıkçası yazmamın tek sebebi çevremde sigorta konusunda destek çıkacak sağlam insanlar olması, sıfırdan başladığın zaman iş bulamaz mısın elbette bulunur ve o kadar da zor değil diye düşünüyor artık her yerde sigorta acentesi doldu resmen.

Kpss için kendine güvenmiyorsan kamu yönetimi yazma derim ben öyle yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.