Arkadaşlar merhaba ben 18 yaşında bilişim teknolojileri alanı lise mezunuyum. Okulu birincilikle bitirdim ve lise hayatımı yazılım alanında dolu geçirdim. Ayrıca ortaokul 6. sınıftan beri yazılımla uğraşıyorum. Robotik kodlama ile başlayıp işi C diline kadar götürdüm. Daha sonrasında mekanik ve elektronik aksamlar alanında kendimi eğittim. Benim zamanımda python un popülerliği git gide artıyordu. Ben de python diline merak sardım görüntü işleme ve doğal dil işleme üzerine python da çalışmalar yaptım. Algoritma ve veri türleri üzerine liseye kadar çalışmıştım zaten. Sonrasında lise hayatım başladı ve lise python, C#, C/C++, HTML, CSS, JS ve Java üzerine eğitimler verildi. Bu 4 sene boyunca derslerimin hepsini tam puanla geçtim ve aktif olarak 4 senedir ulusal yarışmalara katılıyorum. Şu sıralar yeni girişimimizle ve 42 okullarıyla ilgileniyorum. Ek gelir için ise bir şirkette iş arıyorum ama iş bulamıyorum bir türlü. Kimse kabul etmiyor. Aşağıya LinkedIn adresimi bırakacağım orada neler yaptığım yazıyor. https://www.linkedin.com/in/esad-furkan-duman/ |
Bildirim