Arkadaşlar merhaba ben 18 yaşında bilişim teknolojileri alanı lise mezunuyum. Okulu birincilikle bitirdim ve lise hayatımı yazılım alanında dolu geçirdim. Ayrıca ortaokul 6. sınıftan beri yazılımla uğraşıyorum. Robotik kodlama ile başlayıp işi C diline kadar götürdüm. Daha sonrasında mekanik ve elektronik aksamlar alanında kendimi eğittim. Benim zamanımda python un popülerliği git gide artıyordu. Ben de python diline merak sardım görüntü işleme ve doğal dil işleme üzerine python da çalışmalar yaptım. Algoritma ve veri türleri üzerine liseye kadar çalışmıştım zaten. Sonrasında lise hayatım başladı ve lise python, C#, C/C++, HTML, CSS, JS ve Java üzerine eğitimler verildi. Bu 4 sene boyunca derslerimin hepsini tam puanla geçtim ve aktif olarak 4 senedir ulusal yarışmalara katılıyorum. Şu sıralar yeni girişimimizle ve 42 okullarıyla ilgileniyorum. Ek gelir için ise bir şirkette iş arıyorum ama iş bulamıyorum bir türlü. Kimse kabul etmiyor. Aşağıya LinkedIn adresimi bırakacağım orada neler yaptığım yazıyor. https://www.linkedin.com/in/esad-furkan-duman/ |
Bilişim Teknolojileri Bölümü Mezunuyum İş Bulamıyorum

-
-
MIS değil, değil mi bölüm?
Management of Information Systems?
Neyse,
Biraz da DB katabilir misiniz kendinize? O durumda banka veya geniş anlamda finans BT'sinde iş bulabilirsiniz.
Bir de sormak isterim, ünide lisansta iken, hiç mi proje, staj kaynaklı bağlantı kurma fırsatı olmadı?
Madem görüntü işleme, mekanik aksamlar ve hatta elektronik ile de haşır neşirsiniz...
Robot firmalarını bir deneyin. Robot firması derken, sanayi robotlarıyla üretim hattı kuran firmaları kastediyorum. PLC, görme, mekatronik, robot yörünge programlama, hat entegrasyonu içinde gereken programlama, endüstriyel haberleşme bus ve ağları, üetim veritabanı, sistemler arası mesajlaşma, gibi...
Ya da bir yurtışı bir YL bulun, Japonya'yı es geçmeyin, oralarda projeler gani.
Kırılmasın cesaretiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X