Şimdi Ara

Bilgisayar programcılığından dgs ile yönetim bilişim sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşla seneye allah nasip ederse bilgisayar programcılığından mezun olucam ve mühendisliğe pek tamamlamak istemiyorum zaman kaybı gibi geliyor çünkü askerlik felan derken 25 yaşında iş hayatına başlıyacam ben o vakte kadar iş tecrübesi etme tarafındayım ama 2 yıllık örgün öğretim bittikten sonra dgs ile açıktan yönetim bilişim sistemleri 3.sınıftan başlayabalirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/m_117315474/tm.htm
    Bu yılki DGS kontenjanlarına bakılırsa Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü için kontenjan açılmamış. Önümüzdeki yıl da bu durumun değişeceğini pek sanmıyorum.
    AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü için gelecek yıl YGS'ye girip 250-300 civarı puan elde ederek tercih yapacaksınız. Başka bir çıkış yolu gözükmüyor.
  • Peki ben bu senede ygs ye girdim ve ön lisans eğitimim devam ediyor yönetim bilişim sistemleri 1 siniftan başlıyamıyorum galiba doğrumudur?
    Ayrıca cevap için teşekkürler.

• Aynı anda biri örgün diğeri açıktan 2 bölüm birden okumak mümkündür. Bu yıl YGS'de kaç puan yaptınız acaba? Ve ilk tercihlerde herhangi bir yer yazdınız mı?
    Sanırım tutturduğunuz herhangi bir yer yok ki ek tercihlerde yazmak istiyorsunuz AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü. Eğer ki puanınız yeterli olur da ek tercihlerde bu bölümü tutturursanız örgünden Bilgisayar Programcılığı ile birlikte okumanızda hiçbir engel yoktur. Yani bu yıl 1. sınıftan başlayabilirsiniz AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne.
  • Puanım ygs-1 den 267 küsur puan almıştım okul puanıyla beraber dediğiniz gibi ilk tercihleri yapmadım ek tercihlere yapmayı düşünüyorum şuan

• Ve şuan fark ettim ek tercihler bugün bitmiş kaçırdım keşke daha erken mesajınıza baksaydım neyse artık nasip değilmiş yorumlarız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.