Şimdi Ara

...BURR BROWN.....NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu burn brown dac nedir stereo içinimidir film içinmi sese katkısı varmıdır anfi alırcan burr brown olursa çok bi artı kazandırırmı..

• Burr-Brown 192 kHz/24-Bit Audio DAC yani digital analog dönüştürücüdür. Hatta video upconvertion da yapıyor sanırım. İster film ister stereo dinletilerinizde faydalanacağınız kesin.
    Artısı illa vardır fakat kullandığınız kaynak itibariyle bunu farketmeniz olağanmıdır bilemiyorum tabi. Sıradan DAC lara nazaran kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşünüyorum.

Kısacası Burr-Brown için verdiğiniz fark la alakalı bir durum, anladığım kadarıyla anfinizi değiştireceksiniz Onkyo 805 den itibaren Burr-Brown kullanıyor diye biliyorum.
  • yamahadada var biliyorum 661 -663 den itibaren.
  • Burr Brown eski bir ADC DAC firmasıdır, daha sonra Texas tarafından satın alınmıştır.

receiverlarda orta modeller için genelde cirrus logic kullanılır, üst modellerde burr brown dac'lara geçilir.

Tek bir model dac ları yoktur, Yamah 663-661lerde kullanılan DAC'lar Onkyo 805 ve üstünde kullanılan DAC'ların bir alt modelidir.
  • Tam Daneel gelsede yazsa diye düşünürken gelmiş ve yazmış zaten. Fakat bu
    quote:

receiverlarda orta modeller için genelde cirrus logic kullanılır, üst modellerde burr brown dac'lara geçilir.
    soylemine karşıyım. Üst modellerde cirrus logic ve wolfson u bile kıyaslayanlar mevcutken cirrus logic in sadece orta sınıfa hitap ettiğini düşünmüyorum. Ki.. ör: Marantz birçok üst sınıf ürünlerinde bile hala cirrus logic modelleri kullanmakta ve ödüle doymuyolar

Kaldıki onkyo 805,875 de çok üst model ürünler degiller aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hammer jack ünlü bir markamı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.