Bildirim
...BURR BROWN.....NEDİR
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Burr-Brown 192 kHz/24-Bit Audio DAC yani digital analog dönüştürücüdür. Hatta video upconvertion da yapıyor sanırım. İster film ister stereo dinletilerinizde faydalanacağınız kesin.
Artısı illa vardır fakat kullandığınız kaynak itibariyle bunu farketmeniz olağanmıdır bilemiyorum tabi. Sıradan DAC lara nazaran kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşünüyorum.
Kısacası Burr-Brown için verdiğiniz fark la alakalı bir durum, anladığım kadarıyla anfinizi değiştireceksinizOnkyo 805 den itibaren Burr-Brown kullanıyor diye biliyorum.
-
yamahadada var biliyorum 661 -663 den itibaren. -
Burr Brown eski bir ADC DAC firmasıdır, daha sonra Texas tarafından satın alınmıştır.
receiverlarda orta modeller için genelde cirrus logic kullanılır, üst modellerde burr brown dac'lara geçilir.
Tek bir model dac ları yoktur, Yamah 663-661lerde kullanılan DAC'lar Onkyo 805 ve üstünde kullanılan DAC'ların bir alt modelidir. -
Tam Daneel gelsede yazsa diye düşünürken gelmiş ve yazmış zaten. Fakat bu
soylemine karşıyım. Üst modellerde cirrus logic ve wolfson u bile kıyaslayanlar mevcutken cirrus logic in sadece orta sınıfa hitap ettiğini düşünmüyorum. Ki.. ör: Marantz birçok üst sınıf ürünlerinde bile hala cirrus logic modelleri kullanmakta ve ödüle doymuyolarquote:
receiverlarda orta modeller için genelde cirrus logic kullanılır, üst modellerde burr brown dac'lara geçilir.
Kaldıki onkyo 805,875 de çok üst model ürünler degiller aslında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X