Şimdi Ara

Burs Başvuruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
12
Favori
5.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocamlar merhabalar, kendimi tanitmak gerekirse ben geçen sene sayısalda 439. olarak ODTÜ ceng yazdım ve bugün itibari ile hazırlığı geçerek 1. sınıf oldum.

Geçen sene çok bir bilgim olmadığı için burs başvuruları yapamamıştım. Bu sene yapmak istiyorum bu mümkün mü acaba? Ayrıca bu konu altında başvurusu başlayacak bursları da paylaşabiliriz diye düşündüm. Belki bir site, blog falan vardır bunu yapan. Varsa eğer onu paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orientis O kullanıcısına yanıt
    Faydalı konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öğünen. kullanıcısına yanıt

Up

• yerleştirme sonuçlarından sonra başlamıyor mu daha var

• Geçen sene kyk dahil 7 yere başvurdum hiçbiri gelmedi bu yıl tekrar deneyeceğim, biraz umutsuz vaka olsun benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 5 Temmuz 2023; 14:48:12 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Hocam benim bir iki arkadaşıma da baya çıktı ve hani torpil de değil yani. Bir şekilde şans mı ne anlamadim

• oguz uygun kullanıcısına yanıt

Öyle mi benim hiç bilgim yok açıkçası. Geçen sene bir ara bakıyordum bir anda unuttum sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEV BURS MÜLAKATI HAKKINDA
    8 yıl önce açıldı
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Bende kyk bursu var. Çoğu burs kyk bursu ile beraber alınamıyor direkt eleniyor. Geçen yaz 2 yere mi ne başvurdum bir şey çıkmadı ondan da :D Okulun verdiği aylık ihtiyaç bursu var (bu sene 1200dü geçen sene 600) bi de idare etmeye çalışıyoz (ilk 1000 dışına cep harçlığı vermiyorlar hala :( )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 5 Temmuz 2023; 14:50:22 >
  • Evet bu da var. Ama hocam bu da şimdi faizsiz oldu yani krediye dönüştürülebilir.

Sabancı geçen sene ilk 1kya 2.5k veriyordu acaba kaç olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 5 Temmuz 2023; 14:51:19 >
  • Yok hocam kyk başlamadan başvurmuştum diğer vakıflara da o kadar da bekledim hiç olumlu dönen olmadı, kyk çıkmayanlar için vgm de burs veriyormuş o da olmadı
    İhtiyacım çok yok çok şükür de bu kadar şey arasında 1 2 tane tuttursaydık iyiydi

• orientis O kullanıcısına yanıt

Daha belli olmadı. Geçen sene normalde 2 bindi mail attık öyle 2.5 bin oldu. Zar zor arttırıyolar ve 1 aylık yemekhane ücreti etmiyor :/

Evet o kadar sıralama yaptık burs yok adam akıllı   Benim de aşırı ihtiyacım yok ama olsa iyi olurdu kendime yatırım yapardım, bir şeyler alırdım ama yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 5 Temmuz 2023; 14:55:10 >
  • ben de baya yere başvurdum bir şey çıkmadı. boş iş.

• ODTÜ hiç takmaz herhalde bizde

• talep çok ek olarak babanız beyaz yakalı ise üzerinde ev,araba mutlaka vardır.hem beyaz yaka diye hem de üzerinde mal,mülk var diye eliyorlar

ihtiyaç bursu için iyice dibi görmek lazım yani

• Tev ubb?

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam ona başvurması başvurduktan sonraki sınavı mülakatı felan çile ya :D Geçen sene benim oda arkadaşı katılmıştı online sınav yapmışlar saçma sapan sorunlar çıkmış değmez gibi :D

• +1

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu bursu alıyor musunuz

• https://www.guncel-egitim.org/

Bu siteden takip edebilirsiniz hocam. Küçük vakıflara başvurmadan önce vakıf hakkında biraz araştırma yapmak mantıklı olacaktır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.