Şimdi Ara

Burs Veren Kurum Mağdur Ediyor İMİB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam açıkçası burası çok da kaliteli bir yer değil. İnsanlar tarafsız değerlendirme yapmayı o kadar öğrenememişler, kitap okumaktan o kadar uzaklar ki, görüşlerini sorunca ya apışıp kalıyolar ya da “imzalamayaydın o zaman hıa” moduna geçiyorlar. Düşünme ve değerlendirme yok denecek kadar az. Korteks kullanmak zor geldiği için her şeyi baZal çekirdekler düZeyinde hallediyorlae, ortaya da böyle yanıtlar çıkıyor.

Bir konu açtım “Sevgili yapmak sizce mantıklı mıdır okurken” tarzında, geyik olsun diye, gelen tepkileri söylüyorum (bazıları özelden):
    1)İbne (cinsiyetimi bilmiyor daha)
    2)Forum yine şaşırtmadı ehehehhuhehehe
    3)oluuum deli misin
    4)Üroloğ seni b*cersin (bunu cidden anlamadım...)

İnsanlar kendi görüşlerini belirtmekten, daha da vahimi düşünerek görüş oluşturmaktan acizler. Sen gitmişsin sözleştikleri şeyden caydılar, tercihlerden önce ve sonra başka konuştular diyorsun, sana gelen tepkiler de çok afedersin babundan hallice. (Sevgili moderatörler: Teşbihte hata olmaz sözünü anımsatmak isterim. Ki ben tepkileri benzettim, şahısları değil. Haşa. Saygılar.)
    “Sen zaten başka yere geçecehmişin kandırıhçı” mı diyen ararsın, “İyi olmuş heheheh” diyen mi ararsın.

Nedense toplum olarak birbirimize bazal düzeyde sevgi ve saygı göstermek zor geliyor.

Arkadaşlar düşünmek hoş bir şey, öneririm.

Sen de bunları bilerek burayı oku kardeşim, insanlara layık oldukları değeri ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar mesele şartların doğru olup olmaması değil mesele öğrenciler bölüme yerleştikten sonra burs maddelerinin değişmesi büyük bir haksızlık var ortada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzanım7 U kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam. Bu forumu kullandığım için buraya yazdım konuyu. Sınav döneminde de bahsettiğiniz zihniyette kişiler gördüm oldukça. Ama iyisi de çıkıyor ondan katlanıyoruz.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Doğru hocam. Bol şans dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.