Şimdi Ara

burs veya maaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir süre önce annemi kaybettim. Babam zaten yoktu. Suan tek başıma yaşıyorum. Yaşım henüz 17 18'e 10 ay filan var. Reşit olana kadar alacağım herhangi bir maaş yada lise bitene kadar alacağım bi burs filan varmı bildiğiniz ? Staj parası ile geçinmek zor gerçekten :/

• Başın sağolsun dostum. Malesef bir bilgim yok burs ya da maaş konusunda akraba falan da mı yok en azından onlarla kalırsın şu anda yaşadığın evi kiraya verirsin.
  • Kaymakamlığa bir danış bence
  • Başın sağolsun. Allah sabır versin. Darüşafakaya başvurabilirsin ya da büyük şirketlere gidip konuşabilirsin. Türk eğitim sendikasına gidebilirsin. Hiç olmadı muhtara gidersin o seni yönlendirir.
  • tek basıma yasıyorum derken?akraba falan yok mu sana bakan?
  • Anladığım kadar ile meslek lisesine gidiyorsun.Fevzi Akkaya ve Sezai Türkeş'in ortak kurduğu bir vakıf var.Bu vakıf sadece meslek lisesi öğrencilere burs veriyor.İnternetten iletişim numaralarını araştır.Sonra şehrindeki sanayici ve eğitimci vakıf mutlaka vardır onlarla konuş.Okul müdürüyle veya hocalarıyla durumu konuş.Onlar daha iyi yönlerdirirler.Başın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 21 Ekim 2012; 22:41:11 >
  • Başın sağolsun
  • Öncelikle sağolun arkadaşlar . Şuan yalnız yaşıyorum evet . Maaş olaylarını araştırdım ama 18'e az kaldığı için sıkıntılıymış. Burs için Darüşşafaka'ya baktım ama oda sadece üniversite için veriyor galiba bursu. en azından burda böyle anladımhttp://www.darussafaka.org.tr/tr-tr/Duyurular/Sayfalar/BursBa%C5%9Fvurular%C4%B1Ba%C5%9Flam%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r.aspx

Başka böyle bildiğiniz burslar varsa gerçekten çok yardımı dokunacak.
  • Kardeşim cidden durumun beni derinden yaraladı.Allah sabır versin ve başın sağolsun.. Bu tür işler online olarak gerçekleşmez , gidip bizzat kendin görüş. Akrabalarından destek görüyor musun . Ayrıca nerede yaşıyorsun
  • Staj parasından başka bir gelir yok mu ? Ayrıca ev kira mı kendinizin mi ? üniversiteye girdiginde kyk bursu ve yurt olayın %100 olur. Baska yerlerden de burs alırsın. Belediyeye gidip konus, mutlaka yardım edeceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev dayımın kira almıyor sağolsun . Ankarada yaşıyorum . Yarın kaymakamlıkla görüşmeye gitcem oradan yardımcı olabilirlermiş . İnş. olur bakalım.
  • Başın sağolsun . Umarım istediğin miktarı alırsın.
  • Arkadaşım öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin.

önce muhtarlığa git direk muhtara anlat durumunu o seni gerekli yerlere yönderir ama kendin gitmek istiyorsan hangi belediyeye bağlıysan oraya git ve bi konuş gerekli yardımı yaparlar ve yön gösterirler san
    a.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.