Şimdi Ara

Bursa'da Klima Dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Forumdan arkadaşlara küçük bir faydam olsun istedim. Bende klimasız yolun ceremesini bir süre çekmiştim. Sağolsun bir arkadaşım yardımcı oldu. Buna istinaden bursa'da klima gazı dolduracaklar için belki bir nebzede olsa yardımcı olabilirim diye düşündüm yakın bir dostumdan söz aldım. Bursa Gözderen Oto radyatörden Şaban beyi bulup Oktay Yönlendirdi yardımcı olurmusunuz derseniz 45TL ye gaz dolumunuzu özel makine ile yapacaklardır. Bu arada bazı arkadaşlar yorum yapmadan hemen yazayım istiyorum firmayla herhangi bir kar ortaklığım komisyonum yoktur alakasız bir iş ile ilgileniyorum. Sadece Yaz sıcaklarında sıkıntı yaşayan arkadaşlarıma belki bir yardımımız dokunur diye paylaşıyorum bilginize. Yalova yolundan Bursaya doğru giderken metro Süper marketi gecince 300Metre sonra sağdalar. Umarım ihtiyacı olanlar için yardımcı olur.

Google Maps linki

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=BURSA+OSMANGAZ%C4%B0+YEN%C4%B0+YALOVA+YOLU+:299&aq=&sll=37.0625,-95.677068&sspn=51.355924,79.013672&t=h&ie=UTF8&hq=&hnear=Fatih+Mh.,+Y.+Yalova+Yol+Cd+299,+Bursa/Osmangazi,+T%C3%BCrkiye&view=map

Saygılarımla.

• Benim connect in doldurmayı düşünüyorum aslında eskisi kadar iyi soğutmuyor. Bir kaç yere sordum 100~70 tl arası fiyat söylediler.
    Oraya gidince sadece Şaban beye "Oktay Yönlendirdi yardımcı olurmusunuz" diyecem? Sormaz mı Oktay beyi nereden tanıyorsunuz diye?

Normal dolum fiyatları ne kadar acaba bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doorbay -- 19 Haziran 2012; 12:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Benim connect in doldurmayı düşünüyorum aslında eskisi kadar iyi soğutmuyor. Bir kaç yere sordum 100~70 tl arası fiyat söylediler.
    Oraya gidince sadece Şaban beye "Oktay Yönlendirdi yardımcı olurmusunuz" diyecem? Sormaz mı Oktay beyi nereden tanıyorsunuz diye?

Normal dolum fiyatları piyasada 70-80 tl diye biliyorum. Bu arada Beni nerden tanıyorsunuz derseler Furkan Ofsetten Müşterisiyim dersiniz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK_eSeK

quote:

Benim connect in doldurmayı düşünüyorum aslında eskisi kadar iyi soğutmuyor. Bir kaç yere sordum 100~70 tl arası fiyat söylediler.

Normal dolum fiyatları piyasada 70-80 tl diye biliyorum. Bu arada Beni nerden tanıyorsunuz derseler Furkan Ofsetten Müşterisiyim dersiniz ;)

Kardeş bende bi kilma kontrolü yaptırmak istiyorum.
    Bu yakınlarda gittiniz mi hala aktif mi bu teklif?

Ayrıca şunu sormak istiyorum.
    Bu gazı her yıl doldurmak mı gerek
    ben aracı sıfır aldım. daha 1,5 yıl oldu gerek varmıdır?
    Dışardan gaz doldurtmak garantiyi bozar mı?

• Bana geçen gün mesaj geldi klima dolumu 35 lira diyordu pilot garage diye bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: IÇO

Bana geçen gün mesaj geldi klima dolumu 35 lira diyordu pilot garage diye bir yer

harbi yaa bu pilot garage ne ayak banada mesaj atıp duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks_82

quote:

quote:

Kardeş bende bi kilma kontrolü yaptırmak istiyorum.
    Bu yakınlarda gittiniz mi hala aktif mi bu teklif?

Ayrıca şunu sormak istiyorum.
    Bu gazı her yıl doldurmak mı gerek
    ben aracı sıfır aldım. daha 1,5 yıl oldu gerek varmıdır?
    Dışardan gaz doldurtmak garantiyi bozar mı?

klimayı kışında çalıştırırsanız gerek yoktur yaklaşık 10 yaşındaki aracıma hiç gaz bastırmadım geçen sene performansı düştü artık belki bu sene değiştiririm.bu arada uygun fiyata basılan gazları eksik basıyorlar çok iyi kontrol edin ayrıca çin malı gaz bastırmayın.bence bu iş için yetkili servisyten şaşmayın bu işte çok sahtekarlık oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Klima Gazı Arayanlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrardan merhalabar arkadaşlar. 2 gündür annemin hastalığı için hastanelerde kosturuyordum ancak geri dönüş yapabildim. Diğer yerleri bilmem ama gecen sene çok kişi 40tlye gaz doldurttuğunda gelip tekrar doldurttular. Söylendiği gibi eksik ya da cin malı basabiliyorlar. Geçen sene doldurttum eskisi kadar soğutmuyor diye. 2-3 gündür koşturmacada havalar ısındığından iyi geldi. Gayet performanslı bir şekilde soğutuyor.Amacım kimseye çamur atmak değil ama bazı dolum konusunda sıkıntılı yerler mevcut benimde kulağıma geldi. Kampanya hala geçerlimi bilmiyorum yarın hastaneden çıkışta uğrarım sorarım. Eğer olursa yine bir indirim yapmalarını sağlarım. Forumdaşlara yardımımız olsun.
    Saygılarımla
  • quote:

Tekrardan merhalabar arkadaşlar. 2 gündür annemin hastalığı için hastanelerde kosturuyordum ancak geri dönüş yapabildim. Diğer yerleri bilmem ama gecen sene çok kişi 40tlye gaz doldurttuğunda gelip tekrar doldurttular. Söylendiği gibi eksik ya da cin malı basabiliyorlar. Geçen sene doldurttum eskisi kadar soğutmuyor diye. 2-3 gündür koşturmacada havalar ısındığından iyi geldi. Gayet performanslı bir şekilde soğutuyor.Amacım kimseye çamur atmak değil ama bazı dolum konusunda sıkıntılı yerler mevcut benimde kulağıma geldi. Kampanya hala geçerlimi bilmiyorum yarın hastaneden çıkışta uğrarım sorarım. Eğer olursa yine bir indirim yapmalarını sağlarım. Forumdaşlara yardımımız olsun.
    Saygılarımla

Arkadaşım geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim sen işlerini hallet acelesi yok

• paradoks_82> Çok sağolun teşekkür ederim.

Arkadaşlar gaz dolumu 50TL imiş. Gittiğinizde SABRİ beyi bulun matbaadan oktay gönderdi deyin birşeyler yapacaktır. Yardımcı olmazsa haber verin ilgilenmeye çalışacağım.
    (indirim yapmasalar bile tam gaz bastıklarına emin olabilirsiniz. Cihazdan arac modeli ve yılı girip otomatik dolum yapıyorlar. eksik basma durumları söz konusu değil)
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.